Θυμάστε αυτά τα απογεύματα; Τότε, αυτά τα Σαββατοκύριακα που βρισκόμασταν στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου ή του Λυκείου. Περιμέναμε να τελειώσουν τα Φιλαράκια και να μπει το χαρακτηριστικό soundtrack του One Tree Hill. Στο τέλος του κάθε επεισοδίου ντυνόμασταν γρήγορα και με μια μπάλα του μπάσκετ πηγαίναμε στο γήπεδο της γειτονιάς μπας και ευστοχήσουμε από τα 6.25 όπως ο Λούκας. Εντάξει, αυτό ήταν λίγο δύσκολο αλλά, δε βαριέσαι, η προσπάθεια είχε σημασία.

Κοιτάζοντας πίσω, είναι κάπως δύσκολο να γυρίσουμε στα εφηβικά μας «δράματα» χωρίς να μας έρθει το One Tree Hill στο μυαλό. Η σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Μαρκ Σουάν, προβλήθηκε για εννέα σεζόν από το 2003 έως το 2012 και εμείς είχαμε την τύχη να το παρακολουθήσουμε στο Star. Η σειρά διαδραματίστηκε στη φανταστική πόλη Tree Hill της Βόρειας Καρολίνας, όπου δύο ετεροθαλείς αδερφοί, ο Λούκας Σκοτ και ο Νέιθαν Σκοτ, προσπαθούσαν να συνυπάρξουν και οι δύο στην ίδια πόλη, στο ίδιο Γυμνάσιο και στην ίδια ομάδα μπάσκετ.

Ο Λούκας, η Χέιλι, η Μπρουκ, η Πέιτον και ο Νέιθαν ήταν περίπλοκοι χαρακτήρες που από αντίπαλοι έγιναν φίλοι και από φίλοι, ζευγάρια, παρά τα πολλά ζητήματα που προέκυψαν μεταξύ τους. Και ακόμη και όταν ο Λούκας και ο Πέιτον αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της έκτης σεζόν, το σόου συνεχίστηκε για άλλους τρεις κύκλους, προσθέτοντας νέους χαρακτήρες. Εμείς, πάντως, θα μείνουμε στο βασικό καστ και θα δούμε πώς είναι σήημερα οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί, αυτοί που σημάδεψαν την εφηβεία μας.

Λούκας Σκοτ (Τσαντ Μάρεϊ)

Νέιθαν Σκοτ (Τζέιμς Λάφερτι)

Πέιτον Σόγιερ (Χίλαρι Μπάρτον)

Χέιλι Τζέιμς (Μπέθανι Λενζ)

Μπροοκ Ντέιβις (Σοφία Μπους)

Νταν Σκοτ (Πολ Γιόχανσον)

Κιθ Σκοτ (Γκρεγκ Σέφερ)

Κάρεν Ρόου (Μόιρα Κέλι)

Μάρβιν Μακφάντεν (Λι Νόρις)

Άντουν Τέιλορ (Άντουαν Τάνερ)