Συχνά επιμένω πως οι Millennials είμαστε μια παρεξηγημένη γενιά. Σίγουρα είμαστε διαφορετικοί από την αμέσως προηγούμενη, αλλά είναι δικαιολογημένο. Στην τελική, η προηγούμενη γενιά δεν ένιωσε την προκαθορισμένη εφηβική καθημερινότητά της να διακόπτεται από την ύπαρξη ενός σταθερού υπολογιστή στο δωμάτιο ή από τις πρώτες “σειρήνες” του mobile internet στο πρώτο της smartphone ή από τη διαβολική δυνατότητα να κατεβάσει μια σειρά με πολλές σεζόν και να πατήσει snooze στο διάβασμα για την επόμενη μέρα. Αν το σκεφτείς, ενδέχεται να είμαστε η γενιά που μπήκε στο πανεπιστήμιο με σοβαρό διάβασμα ενός μήνα. Αυτό ήταν μια επιτυχία, αλλά και ένας από τους λόγους που είμαστε ελαφρώς επηρμένοι. Η έπαρση είναι βαριά για τον οργανισμό, η πρώτη “επιτυχία” ήρθε νωρίς, με turbo κόπο και με προορισμό μια αγορά εργασίας για κλάματα, με βασικούς μισθούς και τρομερά βαρετά -που νομίζουν ότι ο κόσμος σταμάτησε να εξελίσσεται τη στιγμή που έκατσαν εκείνη στην καρεκλίτσα τους- αφεντικά. 

Millennials, μπορεί να μη γεννηθήκαμε ακριβώς κουρασμένοι, αλλά κουραστήκαμε νωρίς. Καμουφλαρισμένη κάτω από τη ντροπαλότητα έπαρση, ελάχιστο “τυράκι” για κίνητρο, ένας κόσμος που σταμάτησε να φιλοδοξεί τη στιγμή που βγήκαμε στην -όποια αρένα- και νέο μας tagline το “όλα είναι μάταια”. Μια φράση, στην οποία οι γενιές που μας μεγάλωσαν, κατέληξαν αφού πρώτα “έπιασαν τη ζωή από τα κέρατα”, όπως μας φλέξαραν αρκετά, και μετά ξεφύλλισαν την Παλαιά Διαθήκη για να γοητευτούν από τη γνωστή φράση του Σολωμόντα. Το λες και προνόμιο. 

Αν έχεις ταυτιστεί στον ήπιο καταπιεσμένο θυμό των παραπάνω γραμμών, τα παρακάτω memes θα μιλήσουν στην ψυχούλα σου

1. “HANGRY” mode: ON

2. Έχει ξεμείνει στο ενήλικο σπίτι μου ένας “Κρόνος”. Προφανώς δεν φωτίζει καν πια. 

3. ΟΤΚ

4. Αρνούμαστε να κάνουμε fit in. Τι πιο σύνηθες. 

5. Η άβολη στιγμή που σε ρωτάνε αν ξεκουράστηκες μετά από άδεια. ΟΧΙ. 

6. Κάθε φορά. 

7. Στην πραγματικότητα, δεν θέλουμε να ακούσουμε. 

8. Όσο λιγότερο μιλάς σε κάποιον, τόσο περισσότερο θέλει να σου μιλήσει αυτός. Νόμος τον οποίο ανακαλύπτεις με τον σκληρό τρόπο. 

9. Hello darkness.

10. Η σκηνή του Euphoria, που η Κάσι κλαίει και λέει “δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενη”. Αυτό. 

11. Ξεχάστε μας. 

12. <3

13. ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ; Είμαστε γέροι άνθρωποι. 

14. Ισχύει και για τα KFC.

15. My loneliness lower back is killing me. 

16. Αλήθεια είναι. 

17. Η τέχνη που δεν θα κατακτήσουμε ποτέ. 

18. Πλέον, το μοναδικό πράγμα στο οποίο δεν μπορούμε να αντισταθούμε είναι το κρεβάτι μας. 

19. Τι σας έχουμε κανει μωρέ;

20. Ό,τι πιο άβολο. 

21. Χαστούκι από τη ζωή.