Ένεκα της ημέρας και με αφορμή το μεγάλο κομμάτι της Λαίδης και τους σοβαρούς στίχους/ απαύγασμα σοφίας «Είχα κατάθλιψη και μελαγχολία/Και ζούσα μόνιμα στην αγωνία/Είχα κλειδώσει για πάντα/Την καρδιά μου/Μα τώρα αναίρεσα και ζω/ Κάνω come back/ Come back στον έρωτά σου/σε ερωτεύτηκα και μπράβο και μαγκιά σου» αποφασίσαμε να θυμηθούμε αγαπημένα πρόσωπα που βλέπαμε καθημερινά στην τηλεόραση και στις πίστες όταν ήμασταν  μικρά παιδάκια, στην πορεία κάπου χαθήκαμε και σήμερα ξανανταμώσαμε. Ποιοι είναι οι 4 καλλιτέχνες που σας έρχονται εύκολα στο μυαλό που έκαναν το μεγάλο comeback στις ζωές μας και στα εξώφυλλα του Hello;

Τριαντάφυλλος

Θυμόμασταν το Βλέπω Κάτι Όνειρα, τα μπουκλάκια του και τις φήμες ότι φορούσε πάτους στα παπούτσια του. Δεν υιοθετούμε. Τον είχαμε δει στα νιάτα του (και στα δικά μας) μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τον Λάμπη Λιβιεράτο και την Νατάσα Θοεδωρίδου. Με την τελευταία έχουν μαλώσει και τα έχουν ξαναβρεί πάντα on air άπειρες φορές, πάντα με μπηχτές που πετούσε ο Ροδίτης. Γιατί το 2003 κάπως ξεκίνησε η πτώση και χάθηκε από τις μεγάλες πίστες. Μάλλον είχε απωθημένα.

Έχει έναν αυθορμητισμό. Το Survivor 4 και ο περίεργος τρόπος που έκανε ζέσταμα τον έφεραν πίσω στις ζωές μας και μάλλον πέρασε ένα καλοκαίρι με πολλά κλεισμένα live στην επαρχία. Κι έγινε ο Ντάφυ που έλεγε «να χαίρεστε τα παιδάκια σας». Το “Σπάω τα Ρολόγια” το έμαθαν όλοι, ξανά. Υπέγραψε  και νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven, ένα δισκογραφικό συμβόλαιο 5 ετών.

Πέτρος Γαϊτάνος

Για τους περισσότερους ήταν ο πασχαλινός αοιδός μας. Έψελνε ύμνους σε ναούς. Δεν νιώθαμε Πάσχα αν δεν βλέπαμε τον “Ιησού από τη Ναζαρέτ” και τον Γαϊτάνο ντυμένα ψάλτη. Είχαμε ξεχάσει ότι o Πέτρος Γαϊτάνος ήταν κάποτε τραγουδιστής των 90s (λαθος εποχή). Μέχρι που είδαμε τα μαλλιά του να παίρνουν φωτιά σε διαφήμιση των Jumbo και θυμηθήκαμε ότι ο τραγουδιστής έχει και χιούμορ. Μετά την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ήταν η σειρά του Πέτρου Γαϊτάνου.

Πυξ Λαξ

30 χρόνια συγκρότημα, αποφάσισαν να διαλυθούν και μετέπειτα κάθε χρόνο κάνουν μια τελευταία συναυλία επανένωσης. Φέτος το καλοκαίρι θα έχουν και τουρνέ. Η τελευταία συναυλία των Πυξ Λαξ είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο. Αναστήθηκε πιο πολλές φορές από το Λάζαρο η καριέρα τους. Τους παρακολουθεί πιστά ζευγάρι που στο Λύκειο ερωτεύτηκε με το Μια Συνουσία Μυστική. Boomer energy.

Δέσποινα Βανδή

Με λύπη το λέω, κάποτε γέμιζε ΤΑ μαγαζιά, μετά όχι (άλλαξαν οι μόδες, ήρθε και η κρίση, έφυγε ο Φοίβος) και εμφανίστηκε α) The Voice, b) τα μιούζικαλ για τις μάζες και γ) ο Νίκος ο Κοκλώνης στη ζωή της να της δώσει πολλά (κλείσιμο ματιού) αλλά κυρίως μια δεύτερη καριέρα στην τηλεόραση με το φιλί της Άννας Βίσση. Συναυλία στο Λυκαβηττό πάντως με τόσα άτομα δεν πιστεύω να ξαναδεί. Στην Κύπρο έχει πέραση και στα εξώφυλλα περιοδικών για το νέο της αμόρε. Τα φορέματα της στην παράσταση Κόκκινα Φανάρια ήταν υπέροχα. Δεξί προφίλ έχει;