Είναι θρίλερ, είναι κωμωδία, είναι παρωδία και είναι ό,τι έλειπε από το μεταπασχαλινό τραπέζι. Ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης, την οποία τρομοκρατεί ένας αιμοδιψής πασχαλινός κούνελος, αρνείται να δράσει. Τα μακελειά αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά όταν το λαγουδάκι “Beaster” αρχίζει να λαχταρά περισσότερη ανθρώπινη σάρκα. Εναπόκειται σε έναν ανόητο έξυπνο κυνηγό και σε μια wannabe ηθοποιό να σώσει την πόλη.

Οι κάτοικοι της πόλης μπερδεύονται από την προέλευση αυτού του κακού κουνελιού και η ιστορία του παραμένει μυστήριο. Οι επιθέσεις γίνονται όλο και πιο φρικιαστικές κάθε λεπτό και ο χρόνος για τη μικρή πόλη τελειώνει. ΥΠΕΡΟΧΟ.

Οι κριτικές που έλαβε η ταινία όπως η παρακάτω, «Η ταινία έχει ελάχιστη πλοκή ή υποκριτική και το κουνελάκι δολοφόνος είναι προφανώς μαριονέτα και οι σκηνοθέτες δεν προσπαθούν πραγματικά να την κάνουν να φαίνεται ρεαλιστική», δεν μας πτοούν. Είναι μια ταινία που διασκεδάζει με τον δικό της παραλογισμό και φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση των αδυναμιών της.

https://t.co/DTcFg1ryLe

Αν έχετε πιάσει τον εαυτό σας να παρακολουθεί μια ταινία λέγοντας “Μου αρέσει αυτό, αλλά θα ήθελα να ήταν πιο χαζό”, το λαγουδάκι που διψάει για αίμα θα απαντήσει στις προσευχές σας. Υπάρχει κάτι σχετικά με τα υπερμεγέθη, μεταλλαγμένα μέλη του ζωικού βασιλείου που τρομοκρατούν άτυχους ανθρώπους που μας αρέσει. Πέστε να μας φάτε. Το βάναυσο κουνελάκι θα σφαγιάσει τη μισή πόλη. Θύματα του πέφτουν επίσης ένας ποδηλάτης και ένα νεαρό ζευγάρι σε κάπως έξαλλη κατάσταση – και όλα αυτά με εξωφρενικά αιματηρούς τρόπους. Έχει υπέροχη αίσθηση του χιούμορ, έντονη σάτιρα, πολύ γυμνό, εφευρετικά αιματοκυλίσματα. Αν έπαιζε η Μέριλ Στρίπ θα ήταν ήδη μια κλασσική ταινία.