Nα δώσεις φως στη νύχτα -θα το ήθελες; Η γοητεία της νύχτας βρίσκεται ακριβώς σε αυτό το φροντισμένο και γενναιόδωρο μυστήριο που οι βραδιές το υφαίνουν ανεπαίσθητα σε κτήρια και ανθρώπους. Τη νύχτα όλα μεταβάλλονται.  Ειδικά στην Αθήνα, ένας ολόκληρος θαυμαστός κόσμος αποκαλύπτεται εκείνη την ώρα. Απλός μέσα στην πολυπλοκότητά του, χρωματιστός μέσα στις σκοτεινές γωνίες του, οργιώδης μέσα στην ησυχία του. Η νύχτα είναι η ώρα που στην πόλη ηρεμούν οι μεγάλες λεωφόροι και μπορείς να ακούσεις τους τοίχους της να αναπνέουν -εκείνους τους τοίχους που αποκτούν ζωή μέσα από τα χρώματα, τις φόρμες και της μοτίβα της street art.

Μήπως όμως αυτή η πόλη χρειάζεται ένα φως; Ένα φως που θα την «αγκαλιάζει» και θα αναδεικνύει τη γοητεία της; Ένα φως προορισμένο για να κάνει τις νύχτες μας στην Αθήνα αυτό που πραγματικά είναι, επικές. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για μια σπάνια υπερδύναμη που θα πήγαζε από την άκρη του χεριού μας. Στην πραγματικότητα είναι το nightography του Galaxy S22 Ultra που προσφέρει κορυφαίες νυχτερινές λήψεις (video & photos). Οι πιο επικές στιγμές σου, οι εμπειρίες που βιώνεις με τους φίλους σου είναι πλέον φωτεινές, καθαρές, προορισμένες να μείνουν για πάντα, να τις μοιραστείς, να τις ποστάρεις περήφανα, και όχι να τις διαγράψεις την αμέσως επόμενη στιγμή.

Με ένα Galaxy S22 Ultra δημιουργήσαμε τη δική μας ερωτική επιστολή προς τη νυχτερινή Αθήνα. Ένα epic love letter για αυτή την περίπλοκη πόλη που την ίδια στιγμή σε απωθεί και σε γοητεύει. Μια κινηματογραφική περιπλάνηση στους δρόμους και τα στενά της πρωτεύουσας. Αν η βραδινή Αθήνα είναι ένα «δόγμα» που συνδέει τους πιο ετερόκλητους ανθρώπους της, τότε τα γκράφιτι είναι οι «άγιοι» και οι «μάρτυρες» αυτού του δόγματος. Άγρυπνοι φύλακες του αθηναϊκού πνεύματος, προσφέρουν το «σώμα» τους σε κοινή θέα υπομένοντας τις δοκιμασίες του χρόνου, της φθοράς, της καταστροφής.

Η δική μας επιστολή αγάπης προς την Αθήνα δίνει εικόνα, φως και χρώμα σε όσα κάνουν την Αθήνα παντοτινή, δημιουργική, επική.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.