Δεν σταματούν ποτέ να σε εκπλήσσουν οι πολίτες αυτής της χώρας. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες της άγνοιας που διακατέχει τον λαό μας, όπως και της αγάπης μας προς την λήθη όποτε αυτή εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό. Σήμερα, μία από τα ίδια. Πρωταγωνιστής του πρωινού μας επεισοδίου ο Γρηγόρης Ψαριανός που, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου αυτή τη φορά, επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και να τη φέρει στα μέτρα του. Δεν τα κατάφερε. Ο ίδιος του ο εαυτός τού έβαλε τρικλοποδιά.

Σε μια συζήτηση για την ακρίβεια, στην οποία συμμετείχε όλο το πάνελ, συμπεριλαμβανομένου και του Γιώργου Βαρεμένου, η κουβέντα πήρε περίεργη τροπή και από το πουθενά οδηγήθηκε στο «ο κ. Ψαριανός είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο Πουτινόσκυλο” και θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ».

Οι τόνοι ανέβηκαν, δεν ήθελαν και πολύ, με τον δημοσιογράφο, πολιτικό, ραδιοφωνικό παραγωγό και αρτίστα της ζωής να απαντά:
 «κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;». Τρομερό σχόλιο, to the point, που λένε στο χωριό μας. Ίσως και όχι.

 

Αυτή η απάντηση έφερε την έκρηξη του Γιώργου Βαρεμένου ο οποίος φώναζε επανειλημμένως «έλεος», τονίζοντας ότι «αυτό δεν είναι συζήτηση, είναι ντροπή». Τον λόγο πήρε ξανά ο Γρηγόρης Ψαριανός υποστηρίζοντας ότι δεν έχει χαρακτηρίσει ποτέ έτσι την Έλενα Ακρίτα. «Ποτέ δεν έγραψα εγώ «Πουτινόσκυλο» για την Ακρίτα. Είναι γεμάτη η Ελλάδα “Πουτινόσκυλα”», υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά «Πουτινόσκυλα» και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος; Να μου το δείξει ο κ. Βαρεμένος που το έχω γράψει αυτό εγώ».

Ε, ας το δείξουμε εμείς: