Στις ειδήσεις που κανείς δεν περίμενε να διαβάσει, ο Idris Elba είπε ότι πουλούσε χόρτο σε ένα συγκεκριμένο διάσημο πρόσωπο. Αυτό το πρόσωπο, βέβαια, δεν κρύβει ότι πού και πού το τσιγάρο γυρίζει στο σπίτι του ή πριν από τις παραστάσεις. Σε ένα από τα specials του Netflix μάλιστα, το λέει ξεκάθαρα ότι μία φορά το κοινό τον γιουχάισε αφού δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη και σαν να μην έφτανε αυτό, ξέχασε και το σενάριο. Και όλα αυτά, για ένα τσιγάρο λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση που θύμισε αυτή του LinkedIn, ο Elba αποφάσισε να απαριθμήσει τις προηγούμενες «δουλειές» του όταν ξεκινούσε την καριέρα του ως ηθοποιός. Σε αυτή την «ενημέρωση» λοιπόν διαβάσαμε ότι έχει κάνει τον DJ, τον θυρωρό και τον ντίλερ σε έναν πολύ γνωστό διάσημο. Όχι τίποτα βαρύ, μαριχουάνα «έσπρωχνε», μέχρι εκεί.

Μην το κουράζουμε παραπάνω, ο διάσημος που συνήθιζε να πουλάει, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη στο The Jess Cagle Show του SiriusXM, ήταν ο Dave Chappelle, ίσως ο δημοφιλέστερος σταντ απ κωμικός στην Αμερική και τον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Dave Chappelle με θυμάται γιατί αγόραζε χόρτο από εμένα. Τέλος πάντων, προχωράμε».

Βέβαια, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι φέρεται να προμήθευσε μαριχουάνα στον stand-up κωμικό. Ο κόσμος έσπευσε να απαντήσει στις ειδήσεις αυτές στο Twitter, με έναν χρήστη να γράφει: «Είναι κάπως τρελό που ο Dave Chappelle αγόραζε χόρτο από τον Idris Elba».