Το πιο απομακρυσμένο ταχυδρομείο του κόσμου (ναι, στην Ανταρκτική) ψάχνει προσωπικό για να μετρήσει τους πιγκουίνους. Το UK Antarctic Heritage Trust αναζητά μια ομάδα για τη βάση στο Port Lockroy. Από το 1944 έως το 1962 το Post Lockroy ήταν η πρώτη μόνη βρετανική βάση που ιδρύθηκε στην Ανταρκτική έχει μετατραπεί από το 2006 σε μουσείο και ταχυδρομείο.

https://t.co/NPSf6dKLdi

Αναζητά άτομα που θα περάσουν πέντε μήνες για να διευθύνουν το ταχυδρομείο. Που δεν φανταζόμαστε ότι έχει και τρελή δουλειά. Μέσα στα καθήκοντα τους θα είναι και η καταμέτρηση των πιγκουίνων. Βέβαια, αν σας ενδιαφέρει η θέση του εποχικού ταχυδρόμου να ξέρετε ότι δεν υπάρχει τρεχούμενο νερό στο ακριτικό ταχυδρομείο. Κι αν τραυματιστείς, θα σου παρέχουν τις πρώτες βοήθειες αλλά μπορεί να πάρει και μια εβδομάδα μέχρι να μεταφερθείς σε νοσοκομείο. Οι τρεις θέσεις που άνοιξαν είναι: Base Leader, Shop Manager, General Assistant. Ο μισθός κυμαίνεται από 1.250 μέχρι 1.800 λίρες Αγγλίας το μήνα

Αν σας επιλέξουν θα εγκατασταθείτε στο νησί Goudier έχοντας παρέα τους πιγκουίνους και πρέπει να έχετε καλή φυσική κατάσταση, περιβαλλοντική συνείδηση και γνώσεις σχετικά με έναν τρόπο ζωής με ελάχιστο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Ο χώρος τα τελευταία χρόνια της πανδημίας δεν δέχθηκε επισκέπτες. Ενώ συνήθως το διάστημα του καλοκαιριού της Ανταρκτικής (Νοέμβριο έως Μάρτιο) 18.000 άτομα επισκέπτονταν τουριστικά το σημείο.

https://twitter.com/Stevewal63?ref_src=twsrc%5Etfw