Δεν μιλάμε αποκλειστικά για ετερόφυλα ζευγάρια που συζούν. Μπορεί να είναι και φίλοι, συγκάτοικοι που ψάχνουν τρόπο να μοιράζονται τα έξοδα γιατί ΔΕΗ. Θα καυγαδίσετε και τα ζευγάρια και οι κολλητοί. Αλλά, θα μάθετε άπειρα πράγματα ο ένας από τον άλλο.

Το πιο σημαντικό μάθημα που θα πάρει ένας άνδρας (πέρα από το να τακτοποιεί την ντουλάπα του) είναι να βοηθά πάντα χωρίς ποτέ να ρωτάει αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια. Κι αυτό στη σχέση θα σώσει σίγουρα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού ή θα αποτρέψει ένα διαζύγιο. Κανείς δεν αγαπά παιδιά τις αγγαρείες, το ξέρουμε. Μην ρωτάτε απλά για να είστε ευγενικοί. Σηκώστε μανίκια.

1. Θα μάθατε πώς να αποθηκεύετε τα τρόφιμα

Διάρκεια ζωής λαχανικών και φρούτων; Τσεκ. Ακόμη και σε ποιο ράφι του ψυγείο μπαίνουν θα μάθετε. Θα γνωριστείτε καλύτερα με τις φυτικές ίνες και τη βρώμη. Και θα αλλάξει όλη σας η ζωή όταν αντικαταστήσετε τα γαλακτοκομικά με φυτικά εναλλακτικά.

2. Κεφάλαιο δέρμα

Μπουκαλάκια. Καλώς ήρθατε στο σύμπαν που αγοράσουμε λαδάκι για τη γενειάδα σας. Και το derma rolling, με άνδρα ζούμε όχι με σκυλάκι σαρ πέι. Μάσκα αργίλου θα ζητάτε από μόνοι σας και μόλις ξεπρηστούν τα μάτια σας θα αγοράζετε και όρους ματιών.  

3. Τουαλέτα

Το φθηνό χαρτί υγείας είναι απαράδεκτο. Νόμος. Το καπάκι δεν ξέρω γιατί δεν το κλείνετε. Δεν θα καταλάβει ποτέ κανείς γιατί δεν φοβάστε ότι μπορεί να έρθει απρόσκλητος επισκέπτης από τις σωληνώσεις. Δεν έχετε δει βίντεο με φίδια στη λεκάνη;

4. Netflix

Θα δεις ρομαντικές κομεντί. Συνήθισέ το. Λέγεται συναισθηματική τρυφερότητα.

5. Σεντόνια και μαξιλάρια

Αλλάζουν ξέρεις. Κάθε δέκα μέρες. Και μην αγοράσεις φθηνά αν θέλεις να περνάτε χρόνο στο κρεβάτι. Επίσης, θα αγαπήσεις τα μαξιλάρια, πολλά μαξιλάρια, σε όλο το σπίτι.

6. Ηλεκτρική σκούπα

Αλλάζει η σακούλα. Και κάθε σκούπα έχει και ρυθμίσεις δεν κουνάμε απλά πάνω κάτω. Επίσης, πρώτα ξεσκονίζουμε και μετά σκουπίζουμε. Το σωστό σκούπισμα γίνεται μόνο με κίνηση προς τη μια κατεύθυνση. Προς τα μπροστά.

7. Πετσέτες

Άλλη πετσέτα σώματος, άλλη για τα χέρια, άλλη για το πρόσωπο, άλλη για τα μαλλιά, άλλη για τους επισκέπτες. Και, άλλη για τα πιάτα, άλλη για τα ποτήρια τα καλά, άλλη για να καθαρίζεις τον πάγκο από τα νερά. Κατανοητό; Και τις διπλώνουμε. ΠΟΤΕ ΝΩΠΕΣ.

8. Καδράκια

Παιδιά ακόμη και το πιο παλιό διαμέρισμα με ένα βάψιμο και μερικά κάδρα στους τοίχους από το IKEA κάνει το διαμέρισμα σας να μοιάζει με εκείνα του Pinterest.

 9. Τηγάνια

Δεν ξέρω γιατί τα αφήνετε πάνω στο κλειστό μάτι με νερό για να μουλιάσουν. Θα έρθει κάποια νεραΐδα να τα καθαρίσει ενώ πίνετε ποτάρες με τους κολλητούς σας;

10. Καρυκεύματα

Φυσικά, το κρέας δεν έχει μια γεύση (και καλοψημένο δεν το τρώνε αυτοί που ξέρουν). Θα λες κουρκουμά και θα μας θυμάσαι μια ζωή.