Απίστευτες καταστάσεις ζούμε κυρίες και κύριοι. Κάθε μέρα διαβάζουμε για διάφορες τρελές ιστορίες, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, αυτή τη φορά όμως μερικοί συνάνθρωποί μας έπιασαν πάτο και επέλεξαν μάλιστα να δημοσιεύσουν τις «υπέροχες» στιγμές τους στο Instagram.

Σε ένα club της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, έστησαν έναν νεκρό ράπερ και χόρεψαν τα τραγούδια του. Όχι, δεν πρόκειται για μακάβριο ανέκδοτο αλλά για πραγματικό σκηνικό με «πρωταγωνιστή» τον Goonew, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από περίπου 1 μήνα.

Ο Goonew, 24 ετών, πυροβολήθηκε σε πάρκινγκ αυτοκινήτων στο Μέριλαντ στις 18 Μαρτίου και οι φίλοι του, μαζί με τους θαυμαστές του, επέλεξαν να κρατήσουν την μνήμη του «ζωντανή» με ένα εκπληκτικό βαλσάμωμα. Τον πήραν λοιπόν όπως ήταν, τον έστησαν στη σκηνή και χόρευαν γύρω του για ένα τελευταίο σόου στο Bliss Nightclub.

Το Bliss εξέδωσε μετά το event ανακοίνωση και υποστηρίζει ότι «ποτέ δεν ενημερώθηκε» ότι η σορός του Goonew θα εκτεθεί. «Ένα τοπικό γραφείο τελετών επικοινώνησε με το Bliss για να νοικιάσει τον χώρο μας για τη γιορτή του Goonew. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους ενδέχεται να στεναχωρηθούν ή να προσβληθούν. Παρακαλούμε, κρατήστε την οικογένεια και τους φίλους του Goonew στις προσευχές σας αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με σεβασμό, Bliss DC».

Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το είχαμε κάνει πρώτοι με την περιφορά νεκρού μητροπολίτη σε θρόνο, πριν από μερικά χρόνια. Ορίστε, δείχνουμε τον δρόμο.