Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε από την χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη είναι η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών στην Πάτρα, ζήτησε να ταφεί η Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ με το οποίο συνήθιζε να παίζει. Μάλιστα, την συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαίωσε και το γραφείο κηδειών. Έτσι, στην ουσία η μικρή Τζωρτζίνα θάφτηκε με το τάμπλετ στα χέρια της, γεγονός που προκαλεί εντύπωση και εγείρει περισσότερα ερωτήματα από την στιγμή που η υπόθεση πήρε την γνωστή τροπή με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Από εκεί και πέρα, άλλη μία στιγμή που θα μας «μείνει», είναι η αντίδραση της δημοσιογράφου σε ένα μήνυμα που διάβασε. «Ό,τι και να ψάχνετε εκεί στο “Τούνελ” δεν θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψόφα» έγραψε στο Twitter ένας χρήστης που εμφανιζόταν ως η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας. Λίγα λεπτά αργότερα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, επικοινώνησε με την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και ζήτησε να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη. Μόλις έγινε αυτό διαβεβαίωσε την δημοσιογράφο πως δεν έγραψε εκείνη το σχόλιο «Νικολούλη ψόφα» στο Twitter και πως δεν έχει καμία σχέση με τον συγκεκριμένο λογαριασμό.

 
Όσον αφορά τα ρεκόρ που έσπασε το βράδυ της Παρασκευής το “Φως στο Τούνελ“; Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, εκτός από τις αποκαλύψεις που έκανε για την πολύκροτη υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, «έριξε» και το Twitter αν και κάτι τέτοιο το πριμέναμε.Όση ώρα η εκπομπή ήταν στον αέρα, οι Έλληνες χρήστες του Twitter δεν σταματούσαν να σχολιάζουν, ανεβάζοντας το hashtag #fosstotounel στην κορυφή των παγκόσμιων trend του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Προς το τέλος της εκπομπής, μάλιστα, τα tweets με το hashtag #fosstotounel ήταν σχεδόν 40 χιλιάδες και συνεχίζει να ανεβαίνει.
https://twitter.com/hashtag/fosstotounel?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Αρκετοί χρήστες εκτός Ελλάδας ξαφνιάστηκαν με το hashtag αυτό καθώς δεν γνώριζαν τι είναι και έτσι κάποιοι Έλληνες χρήστες τουίταραν εξηγώντας στα αγγλικά τι είναι το #fosstotounel και ποια υπόθεση ερευνά είναι η Αγγελική Νικολούλη.