Ο Δάσκαλος πηγαίνει Κάννες. Και χτυπά την πόρτα του Netflix. Και ξέρουμε γιατί: ερωτικό τρίγωνο, Παξοί, Κέρκυρα, Χάρις Αλεξίου, απαγορευμένοι έρωτες. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στα γνωστά, παλιά λημέρια με μια σειρά που την γυρίζει λες και είναι ταινία. Έντεκα χρόνια είχε να κάνει σειρά κι αποφάσισε να γυρίσει για να κάνει νούμερα τηλεθέασης δίνοντας στον τηλεθεατή αυτό που του αξίζει: το καλύτερο καστ, γυρίσματα στις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες και σενάριο για να μην αλλάζεις κανάλι.

Λίγους μήνες πριν την επίσημη πρεμιέρα στο MEGA, ο Δάσκαλος ταξιδεύει στις Κάννες όπου και θα διεξαχθεί το διεθνές τηλεοπτικό «παζάρι» MIPCOM. Εκεί,  σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, μέσω της προβολής της μπροστά κολοσσούς της βιομηχανίας περιεχομένου, η σειρά του καταξιωμένου Έλληνα σεναριογράφου και σκηνοθέτη θα έχει την ευκαιρία να πουλήσει τα δικαιώματά της στη διεθνή αγορά ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί.

Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα η σειρά έχει ήδη ετοιμάσει τα πρώτα της επεισόδια και trailer με μετάφραση στα Αγγλικά για να αποκτήσει διεθνή διανομή. Ο Χριστόφορος θέλει ποιότητα και δεν κάνει εκπτώσεις. Έκανε γυρίσματα σε Παξούς και Κέρκυρα. Έβαλε στο καστ του την Μαρία Καβογιάννη και την Χάρούλα Αλεξίου (στο ντεμπούτο της τηλεοπτικά). Μια εβδομαδιαία σειρά που θα προβληθεί στο prime time του Mega και κάθε επεισόδιο θα κοστίζει περίπου 300.000.

Το καστ που θέλουμε να δούμε και στο Netflix

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

H Υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα βρει μπλεγμένος σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο παντρεμένος δάσκαλος γοητεύεται από μαθήτρια του της 3ης Λυκείου. Την μαθήτρια θα υποδυθεί η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο ίδιο σχολείο, επίσης ως δασκάλα, θα βρίσκεται και η Μαρία Καβογιάννη.