Δύσκολοι καιροί για να είναι κάποιος ινφλουένσερ. Σκεφτείτε πόσα φώτα πρέπει να ανάψουν για να κάνουν μια φωτογράφιση της προκοπής και πόσα χρήματα αναγκάζονται να πληρώνουν στη ΔΕΗ όταν έρχεται ο λογαριασμός. Αυτό είναι όμως ένα από τα προβλήματα των ινφλουένσερ, υπάρχουν κι’ άλλα, πιο σοβαρά, όπως το να περνάς αρκετό χρόνο στο κινητό σου για να ταΐζεις το Instagram δίνοντας χαρά στον κόσμο που σε ακολουθεί.

Μιας και αναφέραμε το Ιnstagram, ξέρατε ότι στις 3 Απριλίου κλείνει δέκα χρόνια λειτουργίας; Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι «Πρωταγωνιστές» που ασχολήθηκαν με το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην τελευταία τους εκπομπή. Για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον η εκπομπή, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε με μερικούς «ειδικούς» και ένας από αυτούς ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Ο παρουσιαστής με τους 952.000 ακόλουθους μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών του φίλων.

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και συμπλήρωσε ότι «δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι».