Από χθες οι εξελίξεις για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι καταιγιστικές. Μετά το ένταλμα σύλληψης και τη διώξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε προθεσμία να απολογηθεί μέχρι τη Δευτέρα, τα social media, τα μέσα, τηλεοπτικά και μη, κατακλύζονται από πληροφορίες και νεότερα για την υπόεθεση. Παράλληλα, πολλά δημόσια πρόσωπα με αναρτήσεις τους δηλώνουν το σοκ ή την ανακούφισή τους, που η υπόθεση πια θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ανάμεσά τους και η Ελένη Φουρέιρα, που με μια ανάρτησή της έκανε ένα πολύ σημαντικό σχόλιο. 

Γεμάτη αποτροπιασμό για το πώς η 9χρονη Τζωρτζίνα οδηγήθηκε στον θάνατο, η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram: 

“Την ώρα που εκατομμύρια ζευγάρια παλεύουν με την υπογονιμότητα, χιλιάδες γυναίκες προβαίνουν σε εξωσωματικές και εκατοντάδες άτομα της LGBTQ+ που θέλουν να γίνουν γονείς δεν έχουν καν πρόσβαση στο σύστημα υιοθεσιών, μια μητέρα δολοφονεί το ίδιο της το παιδάκι και προσβάλλει τη μνήμη του παίζοντας θέατρο γα μήνες! – ενώ το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για το θάνατο των άλλων της δυο παιδιών εκ των οποίων και ενός βρέφους είναι το επικρατέστερο σενάριο! Δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους τόση βαναυσότητα”. 

Το κείμενο αποτελεί αρχική ανάρτηση της σελίδας στο Instagram “Women Like You”, την οποία αναδημοσίευσε η τραγουδίστρια.