Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Δ. Ελευθεριάνο, κατά της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα που βρήκαν τραγικό θάνατο, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η δικογραφία μεταβιβάστηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με τη δικονομία αναμένεται να εκδοθεί και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

 
Remaining Time 0:00
 
 

Μέχρι πριν λίγα λεπτά γνωρίζαμε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως εντός ολίγων λεπτών  η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν την ζωή τους με ανεξήγητο τρόπο αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Μετά την παράδοση των τοξικολογικών εξετάσεων, που έδειξε ότι η συγκεκριμένη ουσία προκάλεσε τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας και μάλιστα η ουσία αυτή δεν συνδέεται με τη φαρμακευτική αγωγή, αυτό είναι που προκάλεσε τις ραγδαίες εξελίξεις και ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώνει ότι αυτή την ώρα η μητέρα των τριών παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στην εισαγγελέα.

Πηγή: Newpost.gr