Με κεντρικό σύνθημα «να σταματήσει τώρα η ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία, να σιγήσουν τα όπλα. Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό», πλήθος κόσμου άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 20:00 στα Προπύλαια για να παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία ειρήνης που διοργανώθηκε από τη συλλογικότητα «Αλληλεγγύη για όλους». Μία πρωτοβουλία που δέχθηκε χωρίς κανένα απολύτως λόγο κριτική από πολλούς αν και οι καλλιτέχνες είχαν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή τη θέση τους, όπως και τις προθέσεις τους.

Η πρώτη που δέχθηκε τα βέλη των «ενοχλημένων» ήταν η Νατάσσα Μποφίλιου. Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον δεν θα είναι ούτε και η τελευταία. Η Μποφίλιου, η οποία ποτέ της δεν έκρυψε τα πολιτικά της πιστεύω -και μπράβο της- δεν έχει κανένα πρόβλημα να βγει μπροστά. Το ίδιο έκανε στο παρελθόν, το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον.

Παρά τις προσπάθειες των τρολ να μποϊκοτάρουν την αντιπολεμική συναυλία πετώντας λάσπη και δημιουργώντας εντυπώσεις μέσω του Twitter, ο κόσμος δεν τους πήρε σοβαρά. Εδώ δεν πήρε σοβαρά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (ΛΟΛ) και τον Γρηγόρη Ψαριανό, στα ψεύτικα προφίλ θα έδιναν σημασία; Στα Προπύλαια έγινε «πανικός», ο κόσμος έστειλε το μήνυμά του και η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε με τον τρόπο της τις δικές της απαντήσεις.

«Είμαστε εδώ σήμερα κι εμείς για να τραγουδήσουμε για την Ειρήνη. Την Ειρήνη που τόσο πολύ λοιδορείται, τόσο πολύ ενοχοποιείται. Αλλά ξέρετε κάτι; Δεν τους πειράζει η λέξη ειρήνη. Τους πειράζουν αυτά που πάνε μαζί με την ειρήνη, που είναι η ελευθερία, είναι η ισότητα, είναι η αδελφοσύνη. Αλλά εμείς είμαστε εδώ και φωνάζουμε για ειρήνη και θα φωνάζουμε για ειρήνη γιατί θα είμαστε πάντα με τον άνθρωπο».

https://t.co/Yg9IrZnu7v