Το πρώτο που λογικά σκεφτήκατε, είναι ότι όλο αυτό ήταν μία ακόμα παράσταση, από αυτές που δίνουν συνήθως οι Αμερικανοί για να τραβήξουν την προσοχή μας. Ε, λοιπόν, όχι. Η σφαλιάρα του Γουίλ Σμιθ στοον Κρις Ροκ στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ 2022, ήταν 100% αληθινή. Ήταν αυτή μία από τις πιο άβολες στιγμές στην τηλεόραση; Φυσικά και ήταν. Για να πούμε την αλήθεια, στην αρχή νομίζαμε ότι είναι μεγάλοι φανς του γνωστού meme με τον Batman.

Πριν παρουσιάσει το Όσκαρ για τα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ, ο Κρις Ροκ έκανε μερικά αστεία, συμπεριλαμβανομένου ενός για την γυναίκα του Γουίλ Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι «Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2», με την ίδια να δείχνει την ενόχλησή της. Τότε, ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή και φάνηκε να ρίχνει μια σφαλιάρα στον Rock. Όχι φάνηκε, έριξε σφαλιάρα. Ήταν αυτή μία από τις πιο άβολες στιγμές της τηλεόρασης; Ήταν.

Στη συνέχεια ο ήχος κόπηκε, αν και προβλήθηκε κανονικά τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ιαπωνία. «Ο Γουίλ Σμιθ μόλις με χαστούκισε», είπε ο Ροκ αφού ο Σμιθ κάθισε. «Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου το όνομα της γυναίκας μου!» φώναξε ο Σμιθ. «Ουάου, φίλε. Ήταν ένα αστείο GI Jane», είπε ο Rock και πρόσθεσε πως «αυτή ήταν η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης».

https://t.co/j0Z184ZyXa

Όταν ο Σον “Ντιντι” Κομπς ανέβηκε στη σκηνή αργότερα και είπε: «Γουίλ και Κρις, θα το λύσουμε στο Gold party σαν οικογένεια», είπε. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, ο Κρις Ροκ δεν θα προχωρήσει σε μήνυση