Έχουμε διαβάσει τα πάντα τις τελευταίες ημέρες για την συναυλία ειρήνης. Σύμφωνα πάντα με τα τρολς τους διαδικτύου, η συναυλία αυτή «ξεπλένει» τον Πούτιν και αυτό γιατί στην αφίσα δεν υπάρχει αναφορά στην Ουκρανία, άσχετα αν εδώ και αρκετό καιρό η «Αλληλεγγύη για Όλους» υπογράμμιζε «ότι στις 4 Μαρτίου έλαβε πρωτοβουλία για έναρξη «καμπάνιας συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πρόσφυγες της Ουκρανίας επισημαίνοντας ότι “καταδικάζουμε την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία”. Εκεχειρία τώρα. Λέμε όχι στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Ειρήνη και Αλληλεγγύη είναι η απάντηση όποια και αν είναι η ερώτηση». 

Μάλιστα, ένας από τους «ενοχλημένους» είναι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook ειρωνεύτηκε τους καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία, αν και κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να μας προκαλέσει εντύπωση. 

«Στην συναυλία ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν (είναι) απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.  Πάντως, για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)… Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε». 

Το δικό τους σχόλιο όμως έκαναν κι άλλοι απίθανοι τύποι όπως ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο -αν είναι δυνατόν!- Γρηγόρης Ψαριανός με τον δεύτερο μάλιστα να κάνει μια εμετική ανάρτηση. Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και μελλοντικός μας πρωθυπουργός εφόσον έχουμε μια τάση να στηρίζουμε την οικογενειοκρατία σε αυτή τη χώρα, πήρε την απάντησή του από τoν Γιάννη Αγγελάκα ο οποίος έγραψε:

«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Μητσοτάκης των ιστορικών Ενδελέχεια απάντησε και αυτός στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με ένα «ποιήμα», ενώ πριν από λίγα λεπτά μπήκε και επίσημα το κερασάκι στην τούρτα με την απάντηση του Εισβολέα

«Κωστάκη θα έπρεπε να στείλω όπλα που θα σκοτώσουν παιδιά για να είμαι στα μάτια σου δημοκράτης και μορφωμένος, γιατί το να διαδηλώνω κατά του πολέμου, ειδικά με το ψευδώνυμο εισβολέας, με κάνει φασίστα, αμόρφωτο και πλυντήριο για τον Πούτιν! Όσο πιο χαζός είσαι τελικά σε αυτήν την χώρα οι πιθανότητες να γίνεις Πρωθυπουργός είναι τεράστιες!».