Δεν μας αξίζει ο Σωτήρης Τσαφούλιας και κάπου πρέπει να τον πετύχουμε να του πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ γιατί μας έβγαλε από την άβολη στιγμή που βλέπαμε ριάλιτι για να περάσει η ώρα ή μέτριες ελληνικές σειρές. Ωστόσο, ο ίδιος θα αποδεχόταν την παραπάνω πρόταση. Πριν μερικές εβδομάδες, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Provocateur μαζί με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την  διαδρομή του «Έτερος Εγώ» από τις κινηματογραφικές αίθουσες στην τηλεοπτική οθόνη. Μετά την από στόμα σε στόμα επιτυχία της ταινίας, η COSMOTE TV δεν είδε μόνο τους αριθμούς των views.

Το κίνητρο της COSMOTE TV προκειμένου να στηρίξει έμπρακτα το όνειρο και το όραμα του σκηνοθέτη για μια ανανέωση του είδους του crime στηρίχθηκε «σε κριτήρια αισθητικής, πλοκής, ιστορίας και δομής». Και αυτή είναι μια πρόταση με την οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε όλοι, καθώς η πλατφόρμα ενισχύει σταθερά την ποιοτική μυθοπλασία, όπως έγινε και με τους 42⁰C

Έχουμε νέα: Με εντυπωσιακό cast επιστρέφει η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» της COSMOTE TV.Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως και τα τέλη Μαΐου. Τα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Υπόθεση

Στον κύκλο 8 επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς της COSMOTE TV, ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του.

Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Οι χαρακτήρες που αγαπήσαμε

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Οι νέοι ρόλοι που θα λατρέψουμε

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.α.