Στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef, τρεις δυνατοί και αγαπητοί στο κοινό παίκτες της Κόκκινης Ομάδας ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση, λόγω της κακής επίδοσής τους στο Τεστ Δημιουργικότητας. Κάπως έτσι, Γρηγόρης, Παναγιώτης και Καλλιόπη, μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού μαγειρικής διεκδικώντας την παραμονή τους.

Το πιάτο που έπρεπε να αντιγράψουν ήταν μικρασιατικό τονάκι με λαχανικά πλακί από τον σεφ Άγγελο Μπακόπουλο. Το πιάτο αυτό όμως δεν κατάφερε να το τελειοποιήσει ο Γρηγόρης, έχοντας κάνει κάποια σημαντικά λάθη στις παρασκευές του, τα οποία και οδήγησαν σε ένα πιάτο κάτω του μετρίου με χαμηλή βαθμολογία. Σε άλλα νέα, στο σπίτι του MasterChef παρέμειναν η Πόπη και ο Παναγιώτης.

Αυτό που θα κρατήσουμε, ωστόσο, από τον τρόπο διαχείρισης αυτής της μικρής ήττας από τον Γρηγόρη είναι ότι κουόταρε στίχους του ΛΕΞ στη συνέντευξή του μετά την αποχώρηση κάνοντάς μας να βγάλουμε κάτι άναρθρες κραυγές επιβράβευσης, που μεταφράζονται σε ένα «αναγειάσου ρε φίλε».

«Πάντα υπήρχε πάντα αυτό το ενδεχόμενο μέσα μου, ότι μπορεί να φύγω. Από ένα σημείο είπα στον εαυτό μου ότι δεν είναι όλα στο χέρι σου, δεν μπορείς να νικήσεις τους πάντες ή να είσαι πάντα καλός. Οπότε συμβιβάστηκα και με την αποτυχία. Όπως λέει και ο ΛΕΞ, “η επιτυχία της αποτυχίας με έχει τρελάνει”. Και συμβιβάστηκα με αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης και μας τρέλανε και εμάς.

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να θυμηθείς από πιο κομμάτι του ΛΕΞ είναι αυτό, να σου θυμίσουμε πως είναι από το «Πολυκατοικίες» και να σου το δώσουμε και παρακάτω να το ακούσεις, με τα ακουστικά σου, ήσυχα και ωραία.