Σε αυτό το κείμενο θα διαβάσεις το πώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός από βυθισμένος σε μια μάζα γαρύφαλλων στο κέντρο που τραγουδάει, βρέθηκε άτυπα μπλεγμένος σε μια απάτη στο Tinder. Ας ξεκινήσουμε με μια χαλαρή ερώτηση: ας υποθέσουμε ότι δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Θα τον έκανες match στο Tinder; Πιθανότατα ναι. Γιατί ρωτάμε; Θα καταλάβεις.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ του SBS “Insight”, μια κοπέλα εξιστόρησε το πώς έπεσε θύμα ενός τύπου ο οποίος παρουσιαζόταν στην αυστραλιανή Tinder “αγορά” ως ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός. Δηλαδή, όχι με την ακριβή επαγγελματική ιδιότητα του τραγουδιστή, αλλά με φωτογραφίες του. Σύμφωνα με όσα είπε η Torrie Marshall, το διάστημα που μετακόμισε στο Σίδνεϊ, έκανε match στο Tinder «έναν Στέλιο». Από εκείνη τη μέρα, τα πράγματα πήραν μια πολύ κακή τροπή.

Ο Στέλιος είχε χιούμορ, καλό χαρακτήρα, και ένα ωραίο σώμα. Ας μην ξεχνάμε πως ο Στέλιος χρησιμοποιούσε φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Η Torrie έδειξε ενδιαφέρον. Πιο σωστά, γοητεύτηκε και κάπως έτσι άρχισε να ικανοποιεί επιθυμίες του, κυρίως στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες της. Ναι, δεν τον είχε δει ποτέ από κοντά, αλλά το 2022 όλο και περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τη δια ζώσης συνάντηση με κάποιον με τον οποίο φλερτάρουν από πολυτέλεια ως εντελώς περιττή. Δεν κρίνουμε, συμβαίνουν αυτά.

«Πάντα ήθελε κάτι να του στείλω, αλλά δεν ήταν στη φύση μου να το κάνω. Δεν ήθελα να του στείλω τίποτα από αυτά. Δεν ήθελα να το χάσω, οπότε απλώς το έκανα. Μετά, όμως, ένιωθα αηδιασμένη από αυτό που έκανα, καθώς δεν το ήθελα», ανέφερε η ίδια στο news.com.au, θυμίζοντάς μας αρκετά το πώς είναι να είσαι γυναίκα σε ένα ερωτικό σύμπαν με πατριαρχικούς κανόνες. Ας μην ξεχνάμε πως, δυστυχώς, πολλές φορές οι θηλυκότητες τυχαίνει να κάνουν σεξ σχεδόν καταναγκαστικά.

Αφού η Torrie μιλούσε με τον Στέλιο για πάνω από έξι μήνες, μετέφεραν την επαφή τους από το Tinder στο Facebook, στο οποίο ο Στέλιος δεν την έκανε ποτέ φίλη, βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες, ζητώντας της να συνεχίσουν να συνομιλούν στο Kik Messenger, μια εφαρμογή που επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων, χωρίς την εγγραφή τηλεφωνικού αριθμού. Εντάξει, πόσα red flags έχουμε αγνοήσει και εμείς;

Εν τέλει, κατάφεραν να κλείσουν ένα ραντεβού για να τα πουν από κοντά. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν συναντηθούν, η Torrie έλαβε ένα ακόμα ανησυχητικό μήνυμα από τον Στέλιο, ο οποίος της ζητούσε να του στείλει ένα ακόμα nude video, προκειμένου να τη συναντήσει στα McDonald’s που ήταν κοντά στο ξενοδοχείο που υποτίθεται πως διέμενε. Η Torrie του έστειλε το βίντεο και προς έκπληξή της, λίγο αργότερα ο λογαριασμός του Στέλιου απενεργοποιήθηκε και δεν έδινε κανένα σημείο ζωής. Στο χωριό μας το λέμε ghosting.

H Torrie απογοητευμένη μίλησε για αυτή της την εμπειρία σε έναν φίλο της, ο οποίος της πρότεινε να ψάξει τις φωτογραφίες του Στέλιου στο Google. Κάπως έτσι η Torrie συνειδητοποίησε πως οι φωτογραφίες ανήκουν στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο οποίος στο μεταξύ, προφανώς, δεν είχε ιδέα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η κοπέλα μετά από αυτή την εμπειρία εξαπάτησης εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις.  Ναι, πρόκειται για catfishing και ναι, είναι τραυματικό το να μην ξέρεις σε ποιον έχεις στείλει τελικά τα nudes σου.