Θυμάστε τότε που δεν γνωρίζατε τίποτα γύρω από το σεξ; Εντάξει, όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση, δεν χρειάζεται να νιώθετε άσχημα, είναι απόλυτα λογικό. Επίσης όλοι έχουμε υπάρξει περίεργα παιδιά που καθώς περνούσαμε στην εφηβεία προσπαθούσαμε να μάθουμε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που έθετε το σώμα μας αλλά ντρεπόμασταν να ρωτήσουμε.

Έτσι, πολλοί από σας αποφασίσατε να κάνετε τις ερωτήσεις σας ανώνυμα στον μαγικό κόσμο διαδικτύου αφού εκεί μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θέλεις και κανείς δεν θα ξέρει καν ποιος είσαι στην πραγματικότητα. Αλλά οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν χαζοί αντικαθιστούν την απλή περιέργεια με την αμέτρητη βλακεία, κάνοντας ηλίθιες ερωτήσεις. Ναι, υπάρχουν ηλίθιες ερωτήσεις, ο καθηγητής ή η καθηγήτρια στο σχολείο σας είπαν ψέματα.

via GIPHY

Η Daily Mail λοιπόν συγκέντρωσε μερικές από τις πιο χαζές απορίες γύρω από σεξ και την ερωτική ζωή γενικότερα και ελπίζουμε να μην είναι και οι δικές σας σε αυτή τη λίστα.

«Αν η κοπέλα μου φτερνιστεί μετά το σεξ τότε μπορεί να μην μείνει έγκυος; Διάβασα ότι αυτό έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες».

«Πόσο χρονών πρέπει να γίνω για να μεγαλώσω το προφυλακτικό μου; Όλοι μιλούν για το ασφαλές σεξ αλλά κοιτάζω το πέος μου και είναι το ίδιο. Πότε θα έχω το ππροφυλακτικό μου;».

«Η κοπέλα μου είναι έγκυος αλλά δεν κάναμε σεξ. Πώς έγινε αυτό;».

«Είναι λάθος για έναν παντρεμένο να φιλήσει μια ελεύθερη κοπέλα;».

«Γιατί είναι τόσο δυνατά τα σπερματοζωάριά μου; Είμαι με την κοπέλα μου τέσσερις βδομάδες και ο γιατρός είπε ότι είναι τεσσάρων μηνών έγκυος».

«Τι συμβαίνει αν πεθάνεις την ώρα που έχεις στύση; Την χάνεις όταν πεθάνεις ή σε θάβουν μαζί με αυτή;»

«Μήπως είναι λάθος να φαντασιώνεσαι ότι κοιμάσαι με το άτομο που σου αρέσει;».