Όχι, δεν το γυρίσαμε ξαφνικά στο βαθύ γκόσιπ, αλλά αυτή η «είδηση» ήταν τόσο καλή που θα ήταν λάθος να την αφήσουμε ασχολίαστη. Έτσι, προσπαθήσαμε να την προσεγγίσουμε όπως θα την προσέγγιζε ένα άτομο που δεν αφήνει τα μάτια του από την τηλεόραση και που γνωρίζει τα πάντα γύρω από την showbiz. Βάλαμε τα φασολάκια να βράζουν λοιπόν και ανοίξαμε το μαύρο κουτί για να δούμε την εκπομπή της μίας, της μοναδικής, της αξεπέραστης Ελένης Μενεγάκη.

Τι το θέλαμε; Λίγο ακόμα και θα βάζαμε τα κλάματα και όπως ήδη γνωρίζετε, Παρασκευή και κλάματα δεν πάνε μαζί. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αγαπημένος μας Δημήτρης Ουγγαρέζος, με αφορμή την Παγκόσμια μέρα ύπνου, περιέγραψε στο παρεάκι πόσο πολύ του αρέσει να κοιμάται. Μάλιστα, όπως ανέφερε, βάζει και το air condition στους 28-29 βαθμούς Κελσίου για να νιώθει ασφάλεια, αδιαφορώντας για τις συστάσεις του Κώστας  Σκρέκας.

Η δήλωση αυτή του Δημήτρη Ουγγαρέζου δημιούργησε έναν προβληματισμό στην Ελένη Μενεγάκη που αναρωτήθηκε -όπως όλοι μας- για τον λογαριασμό του ρεύματος που τελευταία θερίζει. Έτσι, ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος. Χα-χα-χα-χα.

Ελένη: Ο λογαριασμός του ρεύματος σου ήρθε; Που βάζεις το air condition στο 28…

Δημήτρης: Με βάρεσε καλά. Τον ένιωσα όμορφα. Ελένη: Αααα… Γιατί λέω, μόνο εγώ σήμερα; Που μου έπεσε από τα χέρια. Το προσκλητήριο…

Δημήτρης: Τον είχα ψηλά τον λογαριασμό του ρεύματος και δεν τον άνοιγα.

Κυρίες και κύριοι, η Ελένη είναι μία από εμάς και νιώθει στο πετσί της τις παράλογες αυξήσεις του ηλεκτρικού αλλά και τη γενικότερη ακρίβεια που μας κάνει να δακρύζουμε κάθε φορά που πάμε στο σούπερ μάρκετ.

https://www.youtube.com/watch?v=sYfrKj212DI

Για να δούμε, έγιναν τα φασολάκια;