Είμαστε οι άνθρωποι που στιγματίστηκαν από ταινίες τρόμου. Θα μιλήσουμε στους ψυχολόγους μας για αυτοί. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που ποτέ, μα ποτέ, δεν βλέπουν θρίλερ. Συνήθως αυτοί είναι οι άνθρωποι που βλέπουν την ίδια τη ζωή να μετατρέπεται σε ταινία τρόμου με τους ίδιους να μην ξέρουν πώς να διαχειριστούν αυτή τη στιγμή που η καθημερινότητα, σε μια στιγμή, μετατρέπεται σε κάτι άλλο. Κάτι τρομακτικό, μέχρι να ξαναγίνει η καθημερινότητα που ήξεραν. 

“Τι λένε, μωρέ;”, θα αναρωτιέσαι τώρα. Προσπαθούμε να σε προετοιμάσουμε για τις παρακάτω εικόνες που εμείς βρήκαμε στο Bored Panda, αλλά το Bored Panda ανακάλυψε στο Reddit. Στις πιο κρυφές γωνιές του Reddit, γνωστές ως “Weird” και “Oddly Terrifying”, που είναι “σπίτι” για πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη, τα οποία φαίνεται να απολαμβάνουν το παράξενο υλικό που ανεβαίνει εκεί. 

Κάπου μέσα σε αυτές τις γωνιές του Reddit, ξετρύπωσαν και οι παρακάτω φωτογραφίες, που με έναν τρόπο ξεπερνούν τις ταινίες τρόμου. Θα σου πούμε γιατί. Γιατί είναι αληθινές. Παράξενα αληθινές. 

Δες τες παρακάτω και κουράγιο.

Μια βρεγμένη κουκουβάγια

Καρχαρίας φωτογραφημένος από κάτω

Οι σκιές μπορούν να σε τρελάνουν

Τα φιλιά μας στην creepy Αυστραλία

Μαγνητική εγκύου γυναίκας

Ασθενής με κλειστοφοβία φρικάρει κατά τη διάρκεια ενός scan

Η τελευταία εικόνα που είδε ένα ψάρι κάπου στην Ανταρκτική 

Πώς γίνεται μια γέφυρα να φαίνεται τόσο τρομακτική; 

Δίδυμα αδέρφια παντρέυονται δίδυμες αδερφές και τα παιδιά τους τεχνικά είναι ξαδέρφια, αλλά μοιάζουν σαν αδέρφια και όλο αυτό είναι κάπως…

Όχι, δεν είναι κούκλα. Είναι άνθρωπος.

Η Αυστραλία χωρίς φίλτρα, στις πυρκαγιές του 2019

Δεν θέλουμε να ξέρουμε

Τύπος βρήκε τα λάστιχά του σκασμένα και αυτό το σημείωμα πάνω στο αυτοκίνητό του.

Να σε μυρίσει θέλει

Κάποιος ξύπνησε στο Silent Hill