Τη θυμάσαι τη Λαμπρινή; Την τύπισσα που βγήκε στους δρόμους και έκανε catcalling σε άγνωστους άντρες για να τρίψει στα μούτρα της άνετης αρρενωπότητας πώς είναι; Αν όχι, δες το βίντεο εδώ

Αυτή τη φορά, η ομολογουμένως περιπετειώδης και ανήσυχη Λαμπρινή, ζει για 48 ώρες στον δρόμο. Κυριολεκτικά, αφήνει το σπίτι της, τη γάτα της, φοράει τα πιο ζεστά της ρούχα, παίρνει μαζί της ένα sleeping bag και ζει δυο μέρες σαν άστεγη. Χωρίς λεφτά, χωρίς κάποιο άνετο σποτ στο μυαλό της και με περιέργεια για το πώς είναι να ψάχνει κανείς μια άνετη γωνία στον δρόμο ή σε κάποιο εγκατελειμένο κτίριο για να βγάλει τη νύχτα.

Έτσι για το spoiler, να αναφέρουμε ότι η Λαμπρινή βρίσκει στον δρόμο πέντε ευρώ στον δρόμο, γεγονός που της δίνει την άνεση να “μανατζάρει” τα έξοδά της. Μετάφραση: να μην χρειαστεί να μην παρακαλέσει ανθρώπους για κάθε μα κάθε γεύμα της. Όχι πως δεν χρειάστηκε να το κάνει φυσικά. Θα της δεις να ρωτάει πλανόδιους πωλητές κουλουριών και εργαζόμενους σε φούρνους να της δώσουν κάτι χθεσινό, κάποιο χαλασμένο φρούτο πιο φθηνά, γιατί έχει πέντε ευρώ για δυο ολόκληρες μέρες. Και με αυτά πρέπει να ζήσει. 

Κατά τα άλλα, η YouTuber περιπλανιέται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, κυνηγάει τον ήλιο για να ζεσταθεί, δέχεται αρκετά όχι, αλλά και γνωρίζει και μια υπέροχη γυναίκα, η οποία όχι μόνο της δίνει να φάει, αλλά της ζητάει να μην αφήσει τον εαυτό της να πεινάσει, και αν νιώσει πως θέλει να φάει, να ξαναπεράσει από τον φούρνο της, για να της δώσει κάτι. Αυτή την υπέροχη γυναίκα δεν την είδαμε, αλλά γέμισε τα μάτια της Λαμπρινής με δάκρυα συγκίνησης. Όπως και τα δικά μας. 

Αν αναρωτιέσαι πως είναι να ζεις στον δρόμο, χωρίς φίλτρα και εξωραϊσμένα πλάνα, δες αυτό το βίντεο: 

Βέβαια, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ήπια ηρεμία που μας προκαλεί η γνώση πως η Λαμπρινή έχει σπίτι για να επιστρέψει.