Δεν έχεις χρήματα να πληρώσεις τη ΔΕΗ; Περπατάς από το σπίτι σου στο Αιγάλεω μέχρι τον χώρο εργασίας σου στο Μαρούσι γιατί δεν έχεις χρήματα να βάλεις βενζίνη; Ντύνεσαι σαν τον τύπο με την γούνα και τα κέρατα που μπούκαρε στο Καπιτώλιο για να ζεσταθείς; Μην σε νοιάζει, τώρα έχεις το Stargram, τη νέα ελληνική πλατφόρμα προσωποποιημένων βίντεο ευχών, που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τον αγαπημένο σου star, να του ζητήσεις τι θέλεις να πει και να μεταφέρεις εύκολα και γρήγορα το μήνυμα ή την ευχή σου με τον πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο τρόπο, από όπου κι αν βρίσκεσαι, όποτε εσύ επιλέξεις. 

Άλλωστε, πόσες φορές σου έχει τύχει να θέλεις να χαρίσεις κάτι ξεχωριστό που να έχει πιο προσωποποιημένο χαρακτήρα; Πόσες φορές αναζητάς ένα ιδιαίτερο δώρο, που δε θα είναι σαν όλα τα άλλα; Όποιος κι αν είναι ο δικός σου λόγος, το Stargram είναι εδώ και για πρώτη φορά σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις ανάμεσα σε ξεχωριστές προσωπικότητες της ελληνικής showbiz ποιος θα μεταδώσει το δικό σου μήνυμα στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Στην πλατφόρμα του Stargram μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε γνωστούς τραγουδιστές, ταλαντούχους ηθοποιούς, παρουσιαστές και καταξιωμένους αθλητές. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Θα βρεις επίσης και αγαπημένα σου icons, που συμμετέχουν σε αυτή τη νέα πρωτοβουλία στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, δίνοντάς σου την ευκαιρία να μοιράσεις χαρά και για καλό σκοπό! Επίλεξε ένα από τα παρακάτω δημοφιλή πρόσωπα και κάνε τους γύρω σου ευτυχισμένους.

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Τιμή: 60 ευρώ γιατί είναι το πρόσωπο των ημερών. Τον βλέπουμε κυριολεκτικά παντού και δεν είμαστε μακριά από ένα Keep it up with Mavrikios. Γελάτε, αλλά ο Μαυρίκιος ήρθε για να μείνει οπότε η αξία που θα αποκτήσει αυτό το βίντεο σε λίγα χρόνια από τώρα ίσως αποπληρώσει το χρέος της χώρας.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Τιμή: 25 ευρώ γιατί όλοι ξέρουμε τι γίνεται όταν ο πρωθυπουργός εύχεται σε κάποιον. Αυτό που πληρώνετε στην ουσία είναι το «όνομα» και τις καρδούλες που θα πάρετε στο Instagram όταν κάνετε στόρι τις ευχές του πρωθυπουργού. Οι ευχές δεν θα πιάσουν τόπο, όλοι το ξέρουμε αυτό, αλλά θα έχετε κάτι ουσιαστικό να θυμάστε από αυτή την τετραετία.

Βασίλης Τσιάρτας

Τιμή: 40 ευρώ γιατί έχει σηκώσει και ένα Euro. H τιμή είναι σχετικά χαμηλή διότι ζητάτε μία ευχή σήμερα και φτάνει σε εσάς μετά από 2 μήνες. Το καλό πράγμα όμως αργεί να γίνει. Ιδανικός για ευχές με έντονο το ανθρωπιστικό στοιχείο, ειδικά για θέματα όπως το προσφυγικό ή τη διαφορετικότητα.

Τάσος Τσιάμης

Τιμή: 250 γιατί πρέπει να βγει και το διαρκείας της χρονιάς, άσχετα αν βρίσκεται στην Ουκρανία και δεν θα βρεθεί στις εξέδρες του Καραϊσκάκης. Επίσης το ουίσκι κοστίζει, όπως και η μεγάλη ζωή. Στηρίζουμε Τάσο Τσιάμη γιατί είναι ο ανταποκριτής της καρδιάς μας.

ΔΕΗ

Τιμή: 800 γιατί ακόμα και εκεί μας ζητάει χρήματα.