Όποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αν ανοίξεις στις μέρες μας θα πετύχεις και κάποιον αυτοαποκαλούμενο ταξιδιώτη του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι το κακό έχει παραγίνει με αυτούς στα social media και όπως φαίνεται είμαστε ακόμα στην αρχή. Πολλοί από αυτούς μάλιστα ισχυρίζονται πώς έχουν δει τι θα συμβεί σε όλους μας στο μέλλον και σαν να μην έφτανε αυτό, δηλώνουν και αρκετά σίγουροι για τις προβλέψεις τους ή μάλλον για τα όσα είδαν.

Ένας χρονοταξιδιώτης από το 2743 λοιπόν ισχυρίζεται ότι το έτος οι άνθρωποι θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν Μεγαλοπόδαρο φέτος. Δεν έμεινε όμως εκεί, είχε νέα και για τους ποδοσφαιρόφιλους. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Αγγλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και υπογράμμισε ότι «μια νέα εποχή ετοιμάζεται να ξεκινήσει».

https://www.youtube.com/watch?v=IwTuVzSkfks

 

Το μήνυμα στο βίντεο αναφέρει: «Θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες: 29 Αυγούστου 2022: πέντε άνθρωποι θα αποκτήσουν υπερδυνάμεις. 2 Μαΐου 2022: Θα κάνει την εμφάνισή του ένας μεγαλοπόδαρος στη βορειοδυτική περιοχή της Καλιφόρνια. 18 Δεκεμβρίου 2022: Η Αγγλία κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου». Μπορείτε να καταλάβετε ότι ψεύδεται από το «η Αγγλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου». Ούτε σε ταινία του Κιούμπρικ δεν θα το δείτε αυτό.

Ο ταξιδιώτης με το όνομα thetimetraveler2582 ισχυρίζεται ότι το ταξίδι του φτάνει στο τέλος, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να μεταφέρει την αλήθεια σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί χρήστες πάντως, αντέδρασαν με την ανάρτηση, με έναν από αυτούς να λέει: «σχεδόν με είχε πείσει μέχρι που έκανες την πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο». Ορίστε, δεν το είπαμε μόνο εμείς.

Πάντως, για να τα λέμε όλα, με το «πέντε άνθρωποι θα αποκτήσουν υπερδυνάμεις» μας κέρδισε. Δεν παρακολουθούσαμε Σούπερμαν τόσα χρόνια τζάμπα.

@timetraveler2743 Remember these dates. #fyp #fypシ #timetravel #timetraveler #2022 #summary #recap #xyzbca #viral #foryou ♬ original sound – TimeTraveler2743