Το Χόλιγουντ μας έχει πει πολλά ψέματα, τα οποία αν έχει τύχει ας πούμε να ανταλλάξεις κανένα φιλί στη βροχή στην ερωτική σου ζωή, ίσω σαν έχεις δικαιολογήσει. Μα έρχεται μια μέρα που καταλαβαίνεις πως απλώς δεν βγάζουν νόημα.

Ο πρωταγωνιστής δουλεύει στα Starbucks, αλλά με έναν παράξενο τρόπο έχει ένα όχι απλώς τίμιο, αλλά βγαλμένο από το Pinterest διαμέρισμα. Οι σχέσεις είναι εύκολες, κανείς δεν τους δίνει σημασία, γιατί σύμφωνα με το καλό μας Χόλιγουντ, αν δυο άνθρωποι γουστάρονται, όλα ρολάρουν και η σχέση προχωράει ομαλά. Κατά τα άλλα, το να πυροβολήσεις κάποιον στο πόδι είναι το πιο ασφαλές πράγμα στον κόσμο, ελικόπτερα πετάγονται από παντού και προσγειώνονται όπου να ‘ναι και άνθρωποι πέφτουν αναίσθητοι με μια χαλαρή μπουνιά.

Διάβασε τα δέκα ψέματα του Χόλιγουντ που έχουμε φάει αμάσητα:

1.

Άνθρωποι με κανονικές δουλειές μπορούν να πληρώνουν ενοίκιο στη Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο και να μένουν σε πολυτελή διαμερίσματα.

2.

Από τη στιγμή που σου αρέσει κάποιος, η σχέση θα λειτουργήσει. Δεν μας νοιάζει το πόσο δουλειά χρειάζεται στ’αλήθεια μια σχέση για να λειτουργήσει, ούτε το γεγονός ότι τα συναισθήματα αλλάζουν, ακριβώς όπως και οι άνθρωποι.

3.

Μπορείς να επιβιώσεις μετά από μια έκρηξη, χωρίς να πετάει καν μια τούφα από τα μαλλιά σου.

via GIPHY

4.

Τα Λύκεια είναι γεμάτα πανέμορφα πλάσματα, που καταφέρνουν να ζουν νέες εμπειρίες, έρωτες, και να έχουν και καλούς βαθμούς στην αξιολόγηση του τριμήνου. Ναι, ΟΚ.

5.

Τα ελικόπτερα πετάγονται από το πουθενά. Οπουδήποτε.

6.

Μπορείς να βγάλεις κάποιον knock out, με μια μπουνιά στο σαγόνι.

7.

Η μαμά και ο μπαμπάς θα έχουν φτιάξει πρωινό, καλύπτοντας ολόκληρο τραπέζι με φαγητό, αλλά το παιδί θα προτιμήσει να το σκιπάρει και να πάει κατευθείαν στο σχολείο.

8.

Με κάποιο τρόπο, οι πόρτες των αυτοκινήτων είναι αλεξίσφαιρες.

9.

Το να πυροβολήσεις κάποιον στο πόδι δεν φαίνεται καθόλου επικίνδυνο.

10.

Αν την ενοχλείς συχνά και επιμείνεις σαν creepy τύπος, θα σε ερωτευτεί. Καλησπέρα Notebook.

via GIPHY