Βρετανίδα ρεπόρτερ στην Ουκρανία εντοπίζει τον μοναδικό από τους επιζώντες βομβαρδισμού που μιλούσε αγγλικά και είχε κάποια ψυχραιμία. Για καλή ή κακή της τύχη, ο Ουκρανός είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του. Σε άλλα νέα, νεαρός επικός Ουκρανός έγινε viral όχι γιατί επέζησε από βομβαρδισμό, αλλά γιατί έκανε μια ειλικρινή, ελαφρώς τρολ διάθεση ερώτηση στην ανταποκρίτρια: αν η κάνναβη είναι νόμιμη στη Βρετανία

Ο νεαρός εμφανίστηκε σε ρεπορτάζ του Sky News από την προσπάθεια αποχώρησης των αμάχων από το Κίεβο. Την ώρα που η ανταποκρίτρια του Βρετανικού καναλιού μετέδιδε εικόνες από την αποχώρηση των Ουκρανών από το Ιρπίν, μπήκε σε ένα από τα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν σε λιγότερο επικίνδυνες περιοχές. 

Εκεί, λοιπόν, εμφανίζεται ο υπέροχος αυτός τύπος, ο οποίος αφού εξήγησε πώς ακριβώς έφτασε σε εκείνο το σημείο και αφού ρώτησε τη δημοσιογράφο αν είναι Αμερικανή, με εκείνη να του απαντάει πως είναι από τη Μεγάλη Βρετανία, δήλωσε: «Καπνίζω χόρτο. Νομιμοποιήστε το». Εκείνη δεν καταλαβαίνει ή κάνει πώς δεν καταλαβαίνει και ο θεούλης συνεχίζει: «Είναι νόμιμη η κάνναβη στη Μεγάλη Βρετανία;».

Μη σου τα πολυλογούμε, η δημοσιογράφος είτε δεν γνώρισε είτε συνειδητοποίησε πως δεν ήταν αυτό το ιδανικό πλαίσιο να αρχίσει μια συζήτηση περί νομιμοποίησης της κάνναβης. Παρόλα αυτά εκτίμησε το παράδοξο στις ανησυχίες του νεαρού και τον άφησε λέγοντας: «Δεν ξέρω, χαίρομαι που αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που σκέφτεσαι τώρα». 

Δες το βίντεο εδώ: 

https://t.co/xkNBFLZxqa

Διάβασε ακόμα: Σκάρτη κάνναβη καπνίζει το 10% των Αθηναίων αν και το είχαμε καταλάβει