Ζούμε σε ευλογημένες στιγμές όσο αφορά το κίνημά του body positivity. Η συμπερίληψη φυσικά και ήταν ζητούμενο για άπειρες γυναίκες που έχουν πολλά παραπάνω κιλά από όσα χωράνε στο 38 τζιν των γνωστών πολυεθνικών της Ερμού , δεν είναι 1.80 και θέλουν ένα τζιν που δεν πρέπει να το τρέχουν για μάζεμα στην μοδίστρα, και δεν πρέπει να παραγγέλνουν σουτιέν από την Σουηδία.

Ευτυχώς, υπάρχουν και γυναικάρες όπως η Κέιτι Στουρίνο που μιλά ανοιχτά για το δικαίωμα όλων στη μόδα και τρέχει το πρότζεκτ της #SuperSizeTheLook

Μια απλή ιδέα που φαίνεται ριζοσπαστική ενώ δεν θα έπρεπε. Η Κέιτι φορά τα ίδια ρούχα με τις διασημότητες που βλέπουμε σε περιοδικά μόδας και γυναικεία sites. Το μήνυμα είναι δυνατό

 Μια απλή ιδέα που φαίνεται ριζοσπαστική ενώ δεν θα έπρεπε. Η Κέιτι φορά τα ίδια ρούχα με τις διασημότητες που βλέπουμε σε περιοδικά μόδας και γυναικεία sites. Το μήνυμα είναι δυνατό. Μπορείς να φορέσεις τα πάντα και να είσαι γοητευτική, σέξι, αθλητική, κάζουαλ, να φοράς στολή εργασίας ή φόρμες. Και ναι, ντύνεται όπως η Κένταλ Τζένερ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Αν σας έχουν πείσει ότι δεν φοράτε crop τοπ ή δερμάτινο παντελόνι επειδή έχετε καμπύλες και κοιλίτσα, μη μασάτε. Η αποδοχή του σωμάτος μαθαίνεται και ξεκινά από την ορατότητα.

Με αδιαμφησβήτητη αυτοπεποίθηση και αταλάντευτο θάρρος δείξτε το πληθωρικό ντεκολτέ σας και αγκαλιάστε την εικόνα του σώματός σας.

Οι γυναίκες μπορούν να προτρέψουν κι άλλες γυναίκες να φορούν άφοβα τα τζιν τους χωρίς να γεμίζουν τραύματα στα δοκιμαστήρια επειδή δεν κουμπώνει.

Όλες οι γυναίκες έχουν μάθει ότι πρέπει να νιώθουν ανασφάλεια όταν προβάρουν ένα ρούχο στον καθρέπτη. Και δεν μας νοιάζει πλέον ποια το φόρεσε καλύτερα.

Το μπλογκ της The 12ish Style είναι αφιερωμένο σε όλες εκείνες τις γυναίκες που μπορεί να δυσκολεύονται να βρουν το ιδανικό φόρεμα όταν βγαίνουν  για βόλτα στα μαγαζιά. Μακάρι να δούμε ρούχα για όλους τους σωματότυπους σε όλα τα καταστήματα ρούχων σύντομα.