Τι να πει κανείς; Πόλεμος στην Ουκρανία, πανδημία, ακρίβεια, πύραυλοι που εκτοξεύονται κατά λάθος. Wait, what? Μάλιστα κυρίες και κύριοι, πύραυλοι που εκτοξεύονται κατά λάθος. Η Ινδία είχε την φαεινή ιδέα να πατήσει το κουμπί -χωρίς να το θέλει- και να ρίξει ένα πυραυλάκι στο έδαφος του Πακιστάν. Άλλωστε οι δύο χώρες φημίζονται για τις καλές τους σχέσεις. Not.

Πού έριξε την ευθύνη η Ινδία; Μα στην τεχνική δυσλειτουργία φυσικά, έτσι τουλάχιστον ανέφερε το υπουργείο Άμυνας το οποίο μάλιστα λυπάται βαθύτατα για αυτή την εξέλιξη. Ευτυχώς δεν υπήρξαν απώλειες ούτε τραυματισμοί, αυτό μας έλειπε τώρα.

https://twitter.com/ANI/status/1502267388636839937?ref_src=twsrc%5Etfw

«Στις 9 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια μίας συντήρησης ρουτίνας, μία τεχνική δυσλειτουργία οδήγησε στην κατά λάθος εκτόξευση πυραύλου Έγινε γνωστό ότι ο πύραυλος προσγειώθηκε στο Πακιστάν. Παρά το γεγονός ότι λυπούμαστε βαθιά για το περιστατικό, αποτελεί ανακούφιση το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κάποια απώλεια ανθρώπινης ζωής λόγω του ατυχήματος», αναφέραν οι υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας στην Ινδία.

Κοιμηθείτε ήσυχοι, αν γίνει το κακό δεν θα το καταλάβετε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα γίνονται όλα.