Κανείς ποτέ. Μια ομάδα του Reddit που ονομάζεται Hybrid Animals πιστεύει ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα ζώα στο ζωικό βασίλειο. Η ομάδα έχει περισσότερα από 120.000 μέλη που χρησιμοποιούν το Photoshop για να δημιουργήσουν μοναδικά υβρίδια ζώων βασισμένα σε δύο ήδη υπάρχοντα ζώα. Τα παιδιά ή είναι μπαφάκηδες ή βλέπουν μπροστά. Γελάς, το μόνο σίγουρο με τα αποτελέσματα. Και αρχίζεις να σκέφτεσαι πώς θα ήταν οι ζωές μας αν υπήρχαν στην πραγματικότητα.Φρανκενστάιν alert.

Κουκουγάτα

Παπόφιδο

Ελαφαντοπόντικας

Φωκόσκυλο

Γιδόγατος

Κόκορας φιδάτος

Αετολεφάντας

Λεμουροπαρδάλη

Κουταβοκουκουβάγια

Μπουλντοϊνος

Παντουίνος

Τιγροφλάμινγκο

Αλογοπούλο

Κομπράτι

Βατραχόσπουργο

Τα ζώα παραπλήσιων ειδών διασταυρώνονται εδώ και χιλιετίες. Καθώς οι βιότοποι και η βιοποικιλότητα μεταβάλλονται, είδη που ποτέ πριν δεν είχαν συναντηθεί, τώρα καταλήγουν στην ίδια περιοχή και ζευγαρώνουν. Η υβριδοποίηση αποτελεί μία φυσική διαδικασία που δεν έχει πάντα αρνητικά αποτελέσματα και ενίοτε ευνοεί τη γενετική ποικιλότητα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα τα υβρίδια είναι πιο κατάλληλα εξοπλισμένα για την προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Το lyger, επίσης γνωστό ως liger, είναι ένα υβρίδιο ενός λιονταριού και μιας τίγρης. Υπάρχουν μόνο σε συνθήκες ζωολογικού κήπου και εκτρέφονται με τη βοήθεια ανθρώπων. Ένας υβριδικός σκύλος είναι απόγονος δύο γονέων που ανήκουν σε διαφορετικές φυλές. Λόγω των καθαρόαιμων γονέων διαφέρουν από την τυπική μίξη. Ωστόσο, είναι αυστηρά ημίαιμες φυλές.

Τα μόρια του DNA σε κάθε ένα από τα κύτταρα ενός ζώου έχουν οδηγίες. Αυτά καθοδηγούν πώς μοιάζει ένα ζώο, πώς συμπεριφέρεται και τους ήχους που κάνει. Όταν τα ζώα ζευγαρώνουν, τα μικρά τους παίρνουν ένα μείγμα από το DNA των γονιών τους. Και μπορεί να καταλήξουν με ένα μείγμα χαρακτηριστικών των γονιών. Δεν θέλουμε να φανταστούμε ένα κόσμο που θα υπάρχει μια κόμπρα με πόδια αλόγου.