Αν κάποιος νoμίζει ότι οι διάσημοι είναι άγιοι, κάνει μεγάλο λάθος! Οι διασημότητες έχουν κάνει μερικά φρικτά εγκλήματα που για τους περισσότερους από εσάς είναι άγνωστα αφού πολλά από αυτά έγιναν πριν από πολλά χρόνια. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι που θα βρείτε στη λίστα, παρά τα χρήματα και τη δύναμή τους, έχουν φυλακιστεί για τις αταξίες τους. Ας ελπίσουμε ότι έμαθαν το μάθημά τους στη φυλακή και δεν θα παρεκτραπούν ξανά.

Άλλωστε, η γραμμή μεταξύ ενός διάσημου και ενός διαβόητου κακοποιού είναι πολύ λεπτή και μπορεί να ξεπεραστεί ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να είναι άτομα με δημοφιλία, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν έχουν και τις άσχημες στιγμές τους. Ρωτήστε και τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, κάτι θα ξέρει παραπάνω.

Μαρκ Γουόλμπεργκ

via GIPHY

Κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας! Πριν από την υποκριτική και τις λιγότερο γνωστές μέρες του ως ράπερ, ο Γουόλμπεργκ έκανε κάτι το οποίο θέλει να ξεχάσει. Ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη σε ηλικία 13 ετών, παράτησε το σχολείο στα 14 του και είχε ασκηθεί αγωγή εναντίον του μόλις στα 15 του λόγω ενός εγκλήματος με ρατσιστικά κίνητρα. Κατηγορήθηκε ότι παρενόχλησε Αφροαμερικανούς φοιτητές δύο διαφορετικές φορές, πετώντας τους πέτρες και φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα. Είχε μπει σε μπελάδες τουλάχιστον δώδεκα φορές με το αστυνομικό τμήμα της Βοστώνης, αλλά το χειρότερο δεν είχε καν συμβεί ακόμα. Όταν ήταν 16 ετών, χτύπησε έναν Βιετναμέζο στη μέση του δρόμου. Αργότερα εκείνη την ημέρα, επιτέθηκε σε άλλον Ασιάτη με μεταλλικό γάντζο, που άφησε το θύμα τυφλό από το ένα μάτι. Ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καταδισκάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης αλά εξέτισε μόλις 45 ημέρες.

Γουίλ Σμιθ

via GIPHY

Αυτός ο A-list ηθοποιός μας έχει ενθουσιάσει με τις ερμηνείες του. Αλλά…  Πίσω στο 1989 στη Φιλαδέλφεια, ο Σμιθ τσακώθηκε με ένα άτομο που προωθούσε δίσκους. Ο ηθοποιός είπε στον σωματοφύλακά του να χτυπήσει και ο άνδρας έμεινε σχεδόν τυφλός στο ένα του μάτι λόγω ενός κατάγματος. Ο Σμιθ καταδικάστηκε για βαριά επίθεση και απερίσκεπτη απειλή άλλου ατόμου. Ωστόσο, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν αργότερα, παρόλο που ο ηθοποιός πέρασε μια νύχτα σε ένα κελί όπου τον ξυπνούσαν συνεχώς για αυτόγραφα και υποστηρίζει δεν είχε καμία ανάμειξη.

Snoop Dogg

via GIPHY

Ένας από τους πιο διάσημους ράπερ στον κόσμο έχει τη δική του, περίεργη ιστορία.  Στα σχολικά του χρόνια, ο καλλιτέχνης αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα με το νόμο για τη διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνη, και πέρασε ακόμη και έξι μήνες στη φυλακή. Έγινε μάλιστα γνωστό ότι πούλησε μαριχουάνα σε μια παλιά συμμαθήτριά του στο γυμνάσιο που αργότερα έγινε διάσημη και η ίδια: την Cameron Diaz. Τα μπλεξίματα με το νόμο όμως δεν σσταματούν εδώ. Πίσω στο 1993, ο Snoop Dogg μαζί με τον σωματοφύλακά του, καταδικάστηκαν για τη δολοφονία του Philip Woldemariam, πυροβολώντας τον άνδρα που ήταν μέλος της αντίπαλης συμμορίας εκείνη την εποχή. Ο σωματοφύλακας ξέφυγε από τις κατηγορίες αμέσως ισχυριζόμενος ότι ήταν αυτοάμυνα, αλλά ο ράπερ αθωώθηκε μόλις τρία χρόνια αργότερα, το 1996.

Jay-Z

via GIPHY

Τα προβλήματα άρχισαν από πολύ νωρίς για τον ράπερ. Όταν ήταν μόλις 12 ετών, ο Jay-Z πυροβόλησε τον εθισμένο στα ναρκωτικά μεγαλύτερο αδερφό του στον ώμο, αφού εκείνος έκλεψε το δαχτυλίδι του.  Ο Jay-Z δεν καταδικάστηκε ποτέ για τον πυροβολισμό, αλλά παραδέχτηκε το 2010 ότι φοβόταν ότι η ζωή του είχε τελειώσει σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο, ένα περιστατικό του 1999 ήταν κάτι περισσότερο από ένα έγκλημα νεότητας και στιγμιαίας σύγχυσης. Ο Jay-Z κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε τον Lance “Un” Riviera στο στομάχι κατά τη διάρκεια ενός καβγά έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Ο ράπερ ομολόγησε την ενοχή του και γλίτωσε με μόλις τρία χρόνια αναστολή.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

via GIPHY

Γνωστός για τον ρόλο του ως Iron Man, ο Ρόμπερτ ασχολήθηκε με τα ναρκωτικών από παιδί. Όταν ήταν μόλις έξι ετών, ο πατέρας του τον έβαλε να δοκιμάσει μαριχουάνα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, που τον οδήγησε ακόμη και στη φυλακή. Ο RDJ μπόρεσε να εξασφαλίσει αρκετούς ρόλους σε σόου και ταινίες, χάρη στην ιστορία του πατέρα του ως σκηνοθέτη, και έγινε ανθισμένος σταρ στο Χόλιγουντ -όλα αυτά μέχρι που βρέθηκε στην κατοχή του σκληρά ναρκωτικά, όπως ηρωίνη και κοκαΐνη. Ο Τζούνιορ εξέτισε ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές συλλήψεις του. Ωστόσο, στράφηκε προς τη νηφαλιότητα το 2003 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.