Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, Προβοκάτορα, αλλά έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που η Natasha Lyonne, του Russian Doll, σε έκανε να βρεις και να ξαναχάσεις και να ξαναβρείς την ψυχούλα σου, ΣΤΟ Russian Doll. Όπως θυμάσαι, η με πολύ στυλ νεκρή μέσα της Νάντια, μπήκε χωρίς να καταλάβει πώς και γιατί, σε έναν φαύλο κύκλο, το βράδυ του πάρτι για τα 36α γενέθλιά της. 

Η σειρά -εκτός από το ότι σου χάρισε μερικά εξαιρετικά Instagram stories και ατάκες- αποτέλεσε μια εξαιρετική βουτιά σε τραύματα που ανέκαθεν γονείς κληροδοτούν στα τέκνα τους (όλοι έχουμε τέτοια). Σε άλλα νέα, το Russian Doll κέρδισε θεατές και κριτικούς, δύσπιστους ακόμα στο concept “Netflix”, αλλά κέρδισε και τρία βραβεία Emmy, ενώ προτάθηκε για άλλα δέκα. Με αυτές τις στατιστικές δεν είναι ακριβώς έκπληξη το γεγονός ότι διασφάλισε μια δεύτερη σεζόν, μόνο που αυτό έχει συμβεί από τον Ιούνιο του 2019. Με λίγα λόγια, περιμένουμε το Russian Doll τρία χρόνια που φάνηκαν σαν αιωνιότητα, με πανδημία και την απειλή για έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο (υπερβάλουμε; Μακάρι) να δημιουργούν σκιές στους ταλαιπωρημένους μας εγκεφάλους. 

Μετά από μερικά τιζαρίσματα της πρωταγωνίστριας στο Twitter, το Netflix επιβεβαιώνει πως η δεύτερη σεζόν της σειράς δεν είναι πια μακριά. Βασικά, η θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα στις 20 Απριλίου. Σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα. Την ανακοίνωση το Netflix επέλεξε να την κάνει με ένα trippy teaser, στο οποίο η Νάντια ζει όλα όσα αναμένει κανείς από αυτή την -κάπως- sci-fi κωμωδία. Με αποκορύφωμα, τις δύο Νάντιες που ανεβαίνουν τα σκαλιά προς ένα τρομακτικό νεκροταφείο. Κατά τα άλλα, στο σποτ η Νάντια κοιμάται στο μετρό, και ξυπνάει στο μετρό, ενώ ο Alan, που μάλλον είναι επίσης εγκλωβισμένος σε ένα κενό του χρόνου, μάς χαρίζει creepy χαμόγελα μέσα από μια γεμάτη μπανιέρα. Και μετά, θυμόμαστε γιατί θα κάναμε παρέα εύκολα αυτή την τύπισσα. Έρχεται ατάκα του είδους της: “Όταν το σύμπαν παίζει μαζί σου, άφησέ το”! 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Netflix, η δεύτερη σεζόν της σειράς που μας είχε λείψει πολύ, “θα συνεχίσει να εξερευνά υπαρξιακές θεματικές μέσα από συχνά χιουμοριστικό και sci-fi πρίσμα”. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για αυτή τη δεύτερη σεζόν. Βέβαια, αυτό που γνωρίζουμε ήδη είναι πως η Annie Murphy θα εμφανιστεί σε ρόλο έκπληξη, προς τα τελευταία επεισόδια της σεζόν. Παράλληλα, η Natasha Lyonne, εκτός από πρωταγωνίστρια, πλέον θα έχει και ρόλο παραγωγή στο show-mindfuck που αγαπήσαμε. 

Δες παρακάτω το βίντεο-ανακοίνωση του Netflix:

Τέλος, σημείωσε την ημερομηνία 20 Απριλίου στο ημερολόγιό σου. Ναι, την επόμενη μέρα θα δουλεύεις άρα το binge-watching είναι ένα ρίσκο που ίσως τελικά πάρεις.