Κάποιος μάλλον έχασε τη δουλειά του. Αποκλείεται η Βρετανίδα Υπουργός Εξωτερικών να μην έχει κατσαδιάσει τον social media manager της που μπέρδεψε τον Νίκο Βέρτη με τον Νίκο Δένδια. Για πάνω από μια ώρα έβλεπες στο τουίτερ τη φωτογραφία της Λις Τρας από τη συνάντησή της με τον Έλληνα ομόλογό της Νίκο Δένδια με ταγκαρισμένο τον λαϊκό τραγουδιστή.

Ας κρατήσουμε από την ανάρτησή της στο Twitter και στο Facebook στο γραφείο της κας Τρας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα καταδικάζουν από κοινού την βάρβαρη εισβολή στην Ουκρανία, και ας ξεχάσουμε ότι η ίδια προσέφερε τα συλλυπητήριά της για τους θανάτους Ελλήνων ομογενών στον… Νίκο Βέρτη.

https://twitter.com/NikosDendias?ref_src=twsrc%5Etfw

Κανείς βέβαια δεν έχει δει τον Βέρτη και τον Δένδια στο ίδιο δωμάτιο. Θεωρούμε ότι πρέπει να ταγκάρει ο Νίκος Βέρτης στο τουίτερ την ΥΠΕΞ για να ευχηθεί και χρόνια πολλά και να της αφιερώσει το «Θέλω να με νιώσεις».

Και ίσως η Βρετανίδα Υπουργός ήθελε έτσι να καλέσει τον Νίκο Βέρτη στις εκδηλώσεις για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Βρετανία θα θεσμοθετήσει μια επιπλέον αργία στις 3 Ιουνίου του 2022, δημιουργώντας ένα εορταστικό τετραήμερο για το νέο ρεκόρ της βασίλισσας Ελισάβετ. Ένα καλό σχήμα/ δώρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους Άγγλους θα ήταν Βέρτης- Νατάσα- Ρέμος, μιας και φαίνονται μπουζουκόβιοι