Το σεξ ανά τον κόσμο έπαψε να είναι ταμπού. Εντάξει, όχι παντού, αλλά στις περισσότερες χώρες η συζήτηση γύρω από αυτό δεν προκαλεί αμηχανία. Όμως, ενώ πολλοί από εμάς απολαμβάνουμε την απελευθέρωση και ότι μπορούμε να εκφράσουμε τη σεξουαλικότητά μας, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί νόμοι που αφορούν το σεξ που δεν βγάζουν απολύτως κανένα νόημα.

Από την παράνομη ερωτική μουσική μέχρι τη φυλάκιση για την «πράξη» με ένα μηχανάκι, οι νόμοι σε όλο τον κόσμο είναι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους όσο και το ίδιο το σεξ. Ορισμένοι κανόνες είναι σχετικά πρόσφατοι και σε πλήρη ισχύ, ενώ άλλοι είναι λείψανα μιας περασμένης εποχής που για κάποιο λόγο απλά δεν έχουν αλλάξει. 

Οι πιθανότητες να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα με τις αρχές επειδή παραβιάσετε κάποιους από αυτούς τους νόμους για το σεξ είναι ελάχιστες, αλλά θέλετε πραγματικά να το ρισκάρετε; Για να σας κρατήσουμε ασφαλείς στο επόμενο ταξίδι σας, συγκεντρώσαμε τους 5 από τους πιο περίεργους νόμους για το σεξ σε όλο τον κόσμο.

via GIPHY

Το Περού λέει όχι στις πιπεριές

Είναι γνωστό ότι τα πολύ καυτερά φαγητά είναι και αφροδισιακά. Για τους κρατούμενους σε Περουβιανή φυλακή στα ’70s το να χρησιμοποιήσουν μπαχαρικά στο μαγείρεμα ήταν παράνομο ακριβώς για το λόγο αυτό αφού είχε και ως αποτέλεσμα να αυξάνονται οι σεξουαλικές τους επιθυμίες.

Σε πιάνει μια αηδία στην Πολωνία

Στην Πολωνία επιτρέπεται να κάνεις σεξ με άλλα ζώα αλλά όχι πάνω από τρεις φορές διότι μπορεί να πυροβοληθείς στο κεφάλι.

Να φοράς τη ρόμπα σου στη Σιγκαπούρη

Αν εμφανιστείς γυμνός σε ιδιωτικό μέρος το οποίο όμως εκτίθεται σε δημόσια θέα, θεωρείται ότι έχεις διαπράξει έγκλημα. Το ίδιο ισχύει και στην Κίνα αφού οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν γυμνές μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, εκτός από το μπάνιο.

Η άβολη στιγμή της Κολομβίας

Στην πόλη του Κάλι στην Κολομβία, η μητέρα της νύφης πρέπει να είναι μέσα στο δωμάτιο και να βλέπει την σεξουαλική πράξη.

Ο γυμνισμός στη Γουιάνα

Λοιπόν, αν σας τσακώσουν γυμνούς ή να κάνετε σεξ στη Γουιάνα, θα σας βάψουν, θα σας δέσουν σε έναν γάιδαρο και θα κάνετε μια περιοδεία στο χωριό. Στη συνέχεια θα σας αφήσουν στην άκρη της πόλης και θα σας πουν να μην ξαναγυρίσετε. ΟΚ, ευχαριστούμε.