Ο Κάνιε/Ye  στο νέο του μουσικό βίντεο απαγάγει, αποκεφαλίζει και θάβει τον Πιτ, το βίντεο κυκλοφορεί μια μέρα μετά την επίσημη διάλυση του γάμου του με την Κιμ. Μάλλον δεν το πήρε καλά ότι η πρώην σύζυγός του έχει προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό του κωμικού ηθοποιού. Δεν το λες και Eazy το κομμάτι.

Είχαν προηγηθεί διάφορες αναρτήσεις –διόλου κολακευτικές- στο Instagram του Κάνιε/νομικά πλέον Ye για τον νυν της πρώην του. Σκουπίδι, σκουπιδοφάγο και ερωτικοί ύμνοι για την Κιμ που ένα χρόνο πριν αποφάσισε να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, γιατί πόσο να αντέξει η δόλια τα mood swings του Κάνιε.

Με τον Πιτ Ντέιβιντσον ξεκίνησε να βγαίνει τον Οκτώβρη. Κι αυτό δεν το δέχτηκε ο Ye. Ενθάρρυνε τους φαν του να ουρλιάζουν «Kimye για πάντα» όποτε έκανε δημόσια εμφάνιση. Κριντζι. Οι φαν του Κάνιε έκαναν κακοποιητικά κι υβριστικά σχόλια –υποκινούμενοι σχεδόν από τον ράπερ- στο Instagram προφίλ του Ντέιβιντσον με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.

https://t.co/s5e4VkR1ix

Βέβαια, κανείς δεν περίμενε ότι ένας 44χρονος καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Κάνιε θα έκανε ένα κλιπ με το κεφάλι ενός καρτούν που μοιάζει στον Πιτ σε σακούλα και τον ίδιο θύμα απαγωγής. Τον σέρνει στα πατώματα, τον θάβει ζωντανό αφήνοντας το κεφάλι του στην σακούλα. Παγιδευμένο κάτω από τη γη. Και του πετάει σπόρους φυτών για να φυτρώσουν στη συνέχεια τριαντάφυλλα. Στη συνέχεια, κάτι εξαιρετικά σοκαριστικό συμβαίνει, ο Κάνει εμφανίζεται με το κομμένο κεφάλι να ραπάρει, χαϊδεύοντας το.

Ντραπήκαμε για λογαριασμό του. Δεν ξέρω αν η ασθένεια του (διπολική διαταραχή) μπορεί να είναι μια δικαιολογία για την παρενόχληση αυτή. Να σημειωθεί ότι ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει διαγνωσθεί με κλινική κατάθλιψη. Και δεν μοιάζει αστείο ένα τέτοιο βίντεο για κάποιον με αυτοκτονικό ιδεασμό.