Τοστ, καφές, μπανάνα, τάπερ στο γραφείο για το μεσημεριανό, ξανά καφές ώστε να ξυπνήσεις από το λήθαργο που ετοιμάζεσαι να πέσεις και σαλάτα για βραδινό. Κάπως έτσι είναι μία τίμια καθημερινή διατροφή για τον μέσο εργαζόμενο. Μία διατροφή που θα σε κρατήσει ασφαλή και υγιή. Και επίσης δε θα κάνει το στομάχι σου να υποφέρει.

Εκτός κι αν…, εκτός κι αν…, εκτός κι αν στο τάπερ για το μεσημεριανό κουβαλήσεις τις πιο «καταραμένες» τροφές. Μάλιστα υπάρχει ένα group στο Facebook με τίτλο «Cursed Foods», που εκεί μέσα θα συναντήσεις τις χειρότερες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Από ένα γλυπτό φτιαγμένο με κιμά σε μορφή Justin Bieber (αν και θυμίζει περισσότερο τον Τραμπ) μέχρι σε μία μακαρονάδα με μπανάνα και αυτοκινητάκια (η λεγόμενη carbanana), τα φαγητά που εμφανίζονται σε αυτή τη μικρή γωνιά του διαδικτύου είναι ένας συνδυασμός αστείου, παράξενου και αηδιαστικού.

Φαγητά που είναι απαγορευμένα όχι μόνο για το πρώτο ραντεβού, αν δε θέλεις να είναι και το τελευταίο, αλλά καλό είναι να απαγορευτούν διά νόμου με εξωστρακισμό από την κουζίνα.

Αν θεωρείς πως είμαστε υπερβολικοί, τότε πέρνα μία βόλτα παρακάτω και θα μας θυμηθείς.

Είναι το αυγό με Nutella το νέο superfood;

Burger με δόντια;

Ελπίζω αυτό πάνω στην τούρτα να είναι ένα νέο είδος τρούφας

Κάτι πήγε λάθος στην παραγγελία

ΟΧΙ. Απλώς ΟΧΙ.

Όταν τους έχει τελειώσει η χοιρινή και σου φέρνουν σόλα παπουτσιού από σερβιτόρο

Καλά είστε τρελοί; Πίτσα στον ανανά;

Όταν η έμπνευση συναντά τη δημιουργία

Η γνωστή carbanana

Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Μόλις ξεκίνησα δίαιτα.