Η Ουκρανία δοκιμάζεται. Μία χώρα 44 εκατομμυρίων ανθρώπων συνεχίζει να βιώνει μία καταστροφική επίθεση από τον στρατό της Ρωσίας, με τον κόσμο να παρακολουθεί ανήσυχος τα τεκταινόμενα. Άνθρωποι και έθνη έχουν ενωθεί στέλνοντας τη δική τους υποστήριξη και καταδικάζοντας αυτόν τον αδικαιολόγητο πόλεμο.

Μόλις πέρυσι, η Ουκρανία γιόρτασε τα 30 χρόνια της ανεξαρτησίας της. Μπορεί να φαίνεται ως ένα νέο κράτος, αλλά έχει μια μακρά ιστορία εδώ και περίπου 1 χιλιετία. Σε όλη αυτή τη περίοδο έχει σχηματιστεί ένα ισχυρό και ανθεκτικό κράτος, με τους πολίτες να αναπτύσσουν μία ισχυρή αίσθηση εθνικής ταυτότητας, δείχοντας αφοσίωση και αγάπη στον πολιτισμό, τις παραδόσεις, την αρχιτεκτονική και όχι μόνο.

Ωστόσο, εκτός των άλλων, η Ουκρανία είναι μία πανέμορφη χώρα. Μία χώρα με σπάνια, μοναδική ομορφιά που τώρα «κρύβεται» από τον εφιάλτη του πολέμου. Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που επιβεβαίωνουν πόσο υπέροχη χώρα είναι στην πραγματικότητα. Μάλιστα όταν με το καλό μπει τέλος σε αυτήν την παράνοια, ένα ταξίδι στην Ουκρανία κρίνεται επιβεβλημένη.

Κίεβο

Το τούνελ της αγάπης

Άνοιξη στο Κίεβο

Χερσώνα

Η Εκκλησία του Αγίου Νικολάου

Ντομπάς

Χριστούγεννα στο πάρκο Sofiyivsky του Κιέβου

Ο σταθμός Μετρό του Κιέβου

Το Σουντάκ στην Κριμαία

Το Πολύχρωμο Κίεβο

‘Ενα ξύλινο σπίτι στο δάσος δίπλα στο χωριό Zbrui

Ένα ασυνήθιστο παραμυθένιο τούνελ στην Οδησσό

Ένα ομιχλώδες  πρωινό στο Κίεβο

Η πόλη που μοιάζει με Lego

Πανέμορφο Κίεβο