Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε πάντα να ελέγξουμε τι μπορεί να μας ενθουσιάσει όσον αφορά το σεξουαλικό κομμάτι. Αυτό μπορεί μερικές φορές να γίνει άβολο, όπως, ας πούμε, όταν προσπαθείτε να γυρίσετε μια σκηνή με αρκετό γυμνό και κατά λάθος διεγείρεστε χωρίς να το θέλετε αφού, πάνω από όλα, είστε επαγγελματίες.

Σε εμάς, ως θεατές, μοιάζει απολύτως φυσικό ότι δύο ελκυστικοί αστέρες του κινηματογράφου που προσποιούνται ότι το έρχονται σε επαφή μπορεί να καταλήξουν όντως να νιώθουν ιδιαίτερα οικεία μεταξύ τους. Είναι κάτι που όλοι έχουμε αναρωτηθεί, και ναι, σύμφωνα με έναν πραγματικό συντονιστή στο Χόλιγουντ, συμβαίνει.

Ο David Thackeray, ο οποίος έχει συνεργαστεί με διάφορα στούντιο όπως το Netflix, η Warner Bros, η Apple TV, το BBC και το HBO, είπε πρόσφατα στο Insider ότι η διέγερση κατά τη διάρκεια σεξουαλικών σκηνών είναι πολύ συνηθισμένη, τόσο συχνή, στην πραγματικότητα, που προειδοποιεί το καστ και το συνεργείο για την πιθανότητα αυτή .

via GIPHY

«Το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να γελάσουμε ή να το κάνουμε τεράστιο θέμα. Θα το πω και για το συνεργείο, φροντίζοντας να γνωρίζει ποια σκηνή γυρίζεται, τι γυμνό θα δει. Δεν θέλεις να εκπλαγούν».

Όταν συμβαίνει, οι συντονιστές ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο για να διατηρούν τα πάντα επαγγελματικά και να διασφαλίζουν ότι όλοι αισθάνονται άνετα. Σύμφωνα με τον Thackeray, ένας συντονιστής συνήθως ζητά ένα διάλειμμα το οποίο μπορεί επίσης να συμβεί για διάφορους άλλους λόγους, όπως η χορογραφία ή τα ρούχα, ώστε να αφήσει τον ηθοποιό να ηρεμήσει και ταυτόχρονα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

«Απλώς ξεκαθαρίζουμε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και ότι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συνεχίσετε», είπε ο Thackeray. «Έτσι το λέμε “τάιμ άουτ”. Δώσε τους πέντε λεπτά και μετά μπαίνω και κάνω check in… Μετά θα επανέλθουμε όταν είναι έτοιμοι».

Έτσι, αν έχετε παρακολουθήσει ποτέ μια από τις περιβόητες σκηνές του σεξ της Bridgerton και αναρωτηθήκατε πώς αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν «ψύχραιμοι», σκεφτείτε ότι έχουν κάνει διάφορα διαλείμματα και ότι τα γυρίσματα ίσως και να καθυστέρησαν για λίγο.