Δεν είναι εύκολο να είσαι τηλευαγγελιστής. Πρέπει να μιλάς μπροστά από μία κάμερα, να λες ό,τι σου κατέβει και παράλληλα να επιμένεις ότι η θρησκεία δεν είναι επιχείρηση και πως η μεγάλη σου περιουσία οφείλεται στην αγάπη του κόσμου και όχι στα πρόβατα που κουνάνε καταφατικά το κεφάλι τους μετά από κάθε σου πρόταση. Σκεφτείτε να απαντούσατε «τηλευαγγελιστής» στην ερώτηση «τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις» στο σχολείο. Θα έκλαιγαν από υπερηφάνεια οι δάσκαλοι. Τρομερά δύσκολη δουλειά, δεν είναι για όλους.

Ο Πατ Ρόμπερτσον, ένας από τους πιο γνωστούς τηλευαγγελιστές των ΗΠΑ, ξέχασε ότι έχει βγει στη σύνταξη και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Για την ακρίβεια, έκανε γνωστή την προφητεία του. Πριν περάσουμε σε αυτή όμως, να σας πούμε ότι 92χρονος Πατ δεν μπορεί να πετύχει ούτε κίτρινη του Μπα δεν πέφτει συχνά μέσα και ότι μυρίζει ναφθαλίνη και ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Μπίλμπο Μπάγκινς.

Ας θυμηθούμε μερικές προφητείες του «Μίστερ Κουβά»: Είχε προβλέψει το τέλος του κόσμου το 1982. Μύδια αχνιστά, ακόμα εδώ είμαστε. Είχε προβλέψει την καταστροφή των ΗΠΑ από τσουνάμι το 2006. Παραλίγο… Είχε προβλέψει ότι ένας αστεροειδής θα χτυπήσει τη Γη το 2020. Mάλλον είχε μάθει για το σενάριο του Don’t Look Up. Όπως καταλάβατε, δεν είναι και πολύ αξιόπιστος.

Είστε έτοιμη για την τελευταία του προφητεία; Ο ιδρυτής της Christian Broadcasting Netwwork υποστήριξε ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι θέλημα Θεού. «Μπορεί να πει κανείς πως ο Πούτιν έχει χάσει το μυαλό του. Και “ναι” μπορεί να είναι έτσι, αλλά την ίδια στιγμή εξαναγκάζεται από τον Θεό. Πήγε στην Ουκρανία, αλλά δεν είναι αυτή η στόχος του. Στόχος του είναι να κινηθεί ενάντια στο Ισραήλ»

https://t.co/Pmwybf57Ay

 

Λέτε να πέσει μέσα;