Καλό μήνα με λίγη ακόμα σοφία από τον Άρη Πορτοσάτε να ευχηθούμε. Ο γνωστός δημοσιογράφος επέλεξε για ακόμη μια φορά να προκαλέσει με τον τρόπο του και όπως όλα δείχνουν, το κάνει εσκεμμένα, δεν εξηγείται διαφορετικά. Οι τοποθετήσεις του άλλωστε είναι μία και μία. Την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει το περίφημο σχόλιο για τη βενζίνη και ότι η φτωχοί δεν μετακινούνται με το αυτοκίνητό τους αλλά με το λεωφορείο. Ναι, τι, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Στη σημερινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ είχαμε μία ακόμα ομορφιά, πάλι από τον Άρη Πορτοσάλτε που εμπλούτισε το σχόλιο της προηγούμενης εβδομάδας με ένα νέο, εξίσου γελοίο σχόλιο.

Ο δημοσιογράφος μας έκανε γνωστό μέσω της αντιπαράθεσής του με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου ότι είναι ένας από εμάς και ότι ούτε αυτός βάζει βενζίνη. Εσείς τον πιστεύετε; Χμ… Όταν ο συνάδελφός του ζήτησε την παρέμβαση της κυβέρνησης για την συγκράτηση των τιμών, εκείνος απάντησε ότι «δεν είναι αγορανομία ρε φίλε, μάθε σε ποιο κόσμο ζεις». Να και ένα μάθημα ωμού ρεαλισμού.

Στο 5:47 το διαμαντάκι:

 

Φυσικά, δεν έμεινε εκεί. «Ε μην βάζεις βενζίνη. Εγώ δεν βάζω βενζίνη», με τον Βαγγέλη Παπαδημητρίου να του απαντά: «Να μην βάζω βενζίνη; Αυτή είναι η άποψή σου; Να βάζω βενζίνη, να μην ανάψω το καλοριφέρ; Τι αντίληψη είναι αυτή;».

Άντε παιδιά, καλό μήνα.