Όταν αναφερόμαστε στον έρωτα και στην αγάπη δεν μιλάμε μόνο για τις μεγάλες χειρονομίες και τις μαγικές στιγμές μιας σχέσης. Κυρίως αναφερόμαστε σε αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο ανεκτή. Ίσως και πολύ. Αυτές τις μικρές κινήσεις και στιγμές θέτει στο επίκεντρο των σκίτσων του ο Κορεάτης καλλιτέχνης Myeong-Minho στη συλλογή από σκίτσα με ερωτευμένα ζευγάρια. 

Κάθε ένα από αυτά απεικονίζει την αγάπη μεταξύ ερωτικών συντρόφων μέσα από καθημερινές, κοινές δραστηριότητες. Αυτό που λέμε ρουτίνα, αλλά χωρίς να εννοούμε την πλήξη και τον θάνατο του έρωτα. Βόλτες στην παραλία, αγκαλιές, το μοίρασμα ενός παλτό για προστασία από τη βροχή. Όλες οι στιγμές που όταν διαβάζει κανείς τις βρίσκει τσίζι, αλλά όταν τις ζει χαμογελάει από ευτυχία και ένα μικρό αίσθημα ντροπής που τον κατάπιε η φούσκα των κλισέ. 

Ο καλλιτέχνης συνδυάζει το κλασικό στυλ των καρτούν για τις φιγούρες του, μαζί με ημι-ρεαλιστικά backrounds. Το αποτέλεσμα κάνει τα σκίτσα του να διαβάζονται σαν κόμικ. Τα ζευγάρια που σκιτσάρει είτε ζουν τις πρώτες τους στιγμές μαζί, είτε είναι μαζί καιρό, είτε κάνουν εμφανή την ευτυχία του να είναι κανείς στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή, με τον σωστό άνθρωπο. Σε μερικά, οι ερωτευμένοι “πρωταγωνιστές” είναι ηλικιωμένοι, αποδεικνύοντας πως ο έρωτας δεν έχει ηλικία, ενώ σε ένα από αυτά οι δυο ερωτευμένοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και ζουν την ευτυχία σαν ομάδα, με τα παιδιά τους. 

Δες τα όλα εδώ και ταυτίσου ελεύθερα: