Το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο αβίαστα κουλ τύπους αυτής της χώρας το ξέραμε. Αλλά σήμερα αποφάσισε να μάς δείξει το ευαίσθητο πρόσωπό του και αυτό δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε. Θα τσιρίζαμε, αλλά η μέρα δεν είναι καλή. Καθόλου καλή. 

Σε άλλα νέα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, τον οποίο δύσκολα “σνομπάρει” κανείς, ακόμα και αν δεν έχει ιδέα από λαϊκή ελληνική μουσική, έκανε κάποια Instagram stories στα οποία φαίνεται να μαγειρεύει για την κοινωνική κουζίνα ο “Άλλος Άνθρωπος”

Στα stories, ο καλλιτέχνης αναφέρει πως βρίσκεται στον Κεραμικό όπου ψήνει και μαγειρεύει για την κοινωνική κουζίνα. Δεν κάνει μόνο αυτό, βέβαια. Κόβει λαχανικά, ανακατεύει υλικά με την πιο μεγάλη ξύλινη κουτάλα που έχεις δει στη ζωή σου, βοηθά στην παρασκευή γευμάτων. Ναι, όλα αυτά τα συναρπαστικά για να κρατηθεί η πίστη μας στον ανθρωπότητα, με ένα ύφος εντελώς δεδομένο. Σαν να κάνει το πιο αυτονόητο πράγμα στον κόσμο. Όπως πρέπει δηλαδή. 

Τι είναι ο «άλλος άνθρωπος»

«Ο άλλος άνθρωπος» είναι η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης που ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην Αθήνα το 2011. Μέσω της «κοινωνικής κουζίνας» η ομάδα «Ο άλλος άνθρωπος» μαγειρεύει φαγητό σε δημόσιους χώρους εξυπηρετώντας καθημερινά τις ανάγκες 3.000 Αθηναίων. Η δράση έχει πλέον επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και έχει στηριχτεί από παρόμοιες ομάδες του εξωτερικού. Από το 2015 λειτουργεί χώρος 230 τ.μ. στο Μεταξουργείο ως αποθήκη για τρόφιμα και Κέντρο Ημέρας.

Μπες στον λογαριασμό του στο Instagram να δεις τα βίντεο.