To Spider-Man: No Way Home κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και έγινε η πρώτη ταινία στην εποχή της πανδημίας που ξεπέρασε το 1 δισ. στο παγκόσμιο box office. Λογικό. Η ταινία ήταν κα-τα-πλη-κτι-κή από όλες τις απόψεις αφού κατάφερε να συνδυάσει 2 ώρες ατόφιας διασκέδασης με την νοσταλγία. Γιατί; Γιατί είδαμε παλιούς μας γνώριμους, τόσο «καλούς» όσο και «κακούς» χαρακτήρες που μας μεγάλωσαν.

Στο No Way Home λοιπόν, προσπάθησαν να μας γυρίσουν χρόνια πίσω και να κάνουν αναπαράσταση του θρυλικού imposter meme (όχι με μεγάλη επιτυχία) με τους άλλους Spider-Men. Όσοι είδαν την ταινία, το ξέρουν, όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμα, μόλις το έμαθαν. Μας συγχωρείτε, αλλά δεν είναι πλέον μυστικό.

Έφτασε η στιγμή όμως να γίνει σωστά. Η Marvel Studios μαζί με τη Sony Pictures έκαναν -επιτέλους- την σωστή αναπαράσταση του απόλυτου meme και το αποτέλεσμα είναι επικό, αυτό που ήθελαν όλοι οι Spidey fans και όχι μόνο.

Στην ανάρτηση που έχει σκοπό να ρίξει το Instagram, βλέπουμε τους Τομ Χόλαντ, Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ να δείχνουν ο ένας τον άλλο, σε μία φωτογραφία που τραβήχτηκε στα γυρίσματα.