Απίστευτο, σουρεάλ σκηνικό το βράδυ της Δευτέρας στα Εξάρχεια. Θα πείτε, τι πιο σύνηθες; Ένας ευέξαπτος Αρχιμανδρίτης τα έβαλε με μια διμοιρία ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής γιατί του έσπασαν τα… νεύρα με τις παρατηρήσεις τους. Βέβαια, ο χουλιγκάνος Αρχιμανδρίτης είχε σπάσει τα νεύρα των κατοίκων της περιοχής πρώτος και γι’ αυτό άλλωστε οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν τα ΜΑΤ του έκαναν παρατήρηση για τον συναγερμό του αυτοκινήτου του που χτυπούσε ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να ενοχλεί τους γείτονες. Αυτό έγινε στις 10.30 το βράδυ, κάποιοι άνθρωποι ξαπλώνουν νωρίς, τι να κάνουμε; Όταν λοιπόν τα παλικάρια πλησίασαν τον Αρχιμανδρίτη στο αυτοκίνητό του, εκείνος αντέδρασε άσχημα και άρχισε να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος.

Αφού ο Κλεομένης ο 44χρονος άνθρωπος του Θεού δεν ηρεμούσε με τίποτα, αναγκάστηκαν να τον μπουζουριάσουν και να τον οδηγήσουν στο Α.Τ. Εξαρχείων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια κατά της αρχής και εξύβριση.