Είναι και για εσάς το Pinterest ένα social medium το οποίο δεν τιμάτε συχνά; Κακώς. Εμείς μόλις το εκτιμήσαμε απεριόριστα. Σε ένα random σκρολάρισμα ανακαλύψαμε τα καλύτερα εξώφυλλα. Σε άλλα νέα, μπορείς να φανταστείς τον Μάικλ Σκοτ σε εξώφυλλο της Vogue;

Ψάχνοντας λίγο ανακαλύψαμε πως πρόκειται για ένα challenge, το οποίο πιθανότατα ξεκίνησε ως challenge της σελίδας “The Office Daily”. Νικήτρια από ό,τι φαίνεται αναδείχθηκε η καλλιτέχνιδα Olivia-Chesh, την οποία αν γνωρίζαμε, θα της κάναμε την πιο δυνατή χειραψία για συγχαρητήρια. 

Ποιες σκηνές επέλεξε για τα “εξώφυλλα”; Εκείνες τις εμβληματικές που για λίγα λεπτά ο Μάικλ Σκοτ αντιλαμβάνεται, πώς να το πούμε τώρα… Ας πούμε ότι αντιλαμβάνεται ότι ο μεγαλύτερος φόβος του γίνεται πραγματικότητα: δεν είναι ο πιο γαμάτος διευθυντής του σύμπαντος, δεν τον αγαπάνε όλοι, δεν είναι φίλους με όλους και η ζωή δεν είναι μια μεγάλη φούσκα στην οποία εκείνος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Όπως ξέρεις, αυτές οι αναλαμπές ρεαλισμού δεν κρατάνε για πολύ. Ξανατρυπώνει στο σύμπαν του πολύ γρήγορα. 

Απόλαυσε τα “εξώφυλλα” παρακάτω και μάθε πως πωλούνται ως πόστερ. Να και το λινκ. Μας ευχαριστείς αργότερα. 

Επίσης, σε εξώφυλλα Vogue έχουν μεταμορφωθεί και ο Ντουάιτ με τον Τζιμ, αλλά η Παμ με τον υπέροχο Στάνλεϊ.