Ένας ψαράς που «απήχθη» από εξωγήινους πριν από 50 χρόνια ισχυρίζεται ότι είχε προειδοποιηθεί για την πανδημία της Covid-19 και τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτά είναι τα αποτελέσματα αν δεν το αφήνετε να γυρίζει και το θέλετε όλο για την πάρτη σας. Ο Κάλβιν Πάρκερ, αυτός ο απίθανος τύπος, είπε ότι κράτησε αυτά τα οράματα για τον εαυτό του μέχρι πρόσφατα, όταν αποφάσισε να κάνει γνωστή την απαγωγή του καθώς τώρα φοβάται ότι μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Καλά, η πανδημία υπάρχει, τον Παγκόσμιο περιμένουμε. Βλαδίμηρε, μην ακούς εσύ.

Ο 68χρονος είπε ότι ψάρευε κατά μήκος ενός ποταμού στην Πασκαγκούλα του Μισισιπή, με τον φίλο του Τσάρλι Χίκσον, όταν ένα UFO προσγειώθηκε κοντά. Στη συνέχεια είπε ότι του έδειξαν τρομερά γεγονότα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της «στενής» τους συνάντησης το 1973. Η ιστορία του θυμίζει λίγο μια άλλη που έγιναν viral από το TikTok.

O 19χρονος εκείνη την εποχή ισχυρίστηκε ότι παγιδεύτηκαν από τα παράξενα πλάσματα που είχαν νύχια σαν αστακούς και μύτες και αυτιά σαν καρότα. Φραγκάτοι θα ήταν. Αναφερόμενος στην πανδημία ως «μάστιγα», πρόσθεσε ότι τον είχαν προειδοποιήσει ότι αυτή θα ερχόταν. Μήπως διάβαζαν Παΐσιο;

via GIPHY

Ο Πάρκερ προσθέτει ότι του έδειξαν τρομερά γεγονότα από το παρελθόν της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της απαγωγής του το 1973. «Υπάρχει μια πανούκλα τώρα. Φυσικά, υπήρχε πάντα κάποιο είδος πανούκλας από την αρχή του χρόνου, αλλά από ό,τι είδα, αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο. Προκλήθηκε από την ανθρωπότητα, κάτι που είναι πολύ κακό γιατί ο Θεός θα μας δώσει ένα μάθημα. Η ανθρωπότητα έχει χάσει την πίστη της και δεν είναι πρόθυμη να βοηθήσει τους άλλους».

Μίλησε επίσης και για το όραμά του για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, επηρεασμένος μάλλον από τις πρόσφατες εξελίξεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Υποστήριξε ότι η παροχή νερού θα διακοπεί μαζί με «ελλείψεις τροφίμων και γη τοξική, τόσο κακή που δεν θα αναπτυχθούν άλλες καλλιέργειες μετά τον πόλεμο».

«Δεν ξέρω αν είναι πυρηνικός πόλεμος ή όχι, αλλά φέρνει ένα έθνος εναντίον του άλλου», είπε ο Πάρκερ. «Δεν θα υπάρξει ένα έθνος στη Γη που δεν θα το αγγίξει αυτός ο πόλεμος». Ο ίδιος, φυσικά, αρνήθηκε ότι έβγαλε την ιστορία από το μυαλό του: «Δεν το σκέφτηκα μόνος μου. Αυτό δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας μου. Αυτό είδα κατά τη διάρκεια της απαγωγής μου».