Με πονοκέφαλο ξεκινάει η μέρα και για να πούμε την αλήθεια, ίσως θα έπρεπε αυτό το συγκεκριμένο είδος πονοκεφάλου να πάρει το όνομα “Άρης Πορτοσάλτε“. Ναι, προς τιμήν του, γιατί αυτό το συγκεκριμένο είδος πονοκεφάλου-απόρροια του αίματος που ανεβαίνει απότομα στο κεφάλι, μόνο εκείνος και λίγοι ακόμα άνθρωποι μπορούν να τον προκαλέσουν. 

Το πρωί, στον αέρα του ΣΚΑΪ, ο δημοσιογράφος, συζητώντας για την αύξηση της τιμής των καυσίμων, κατάφερε να γίνει και πάλι χυδαίος. Με αυτή την τυπική του χυδαιότητα, την οποία θεωρεί ότι καμουφλάρει πίσω από έναν -ας πούμε- ρεαλισμό. 

Συμφωνώντας με μια πρόσφατη, άγαρμπη δήλωση του Θεόδωρου Σκυλακάκη στην οποία έλεγε πως δεν θα γίνει μείωση στον φόρο καυσίμων, γιατί θα ευνοηθούν οι πλούσιοι, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε έξαλλος πως δεν βάζουν βενζίνη οι φτωχοί, γιατί παίρνουν λεωφορείο

“Θα πάμε στα λόγια του Σκυλακάκη. Την βενζίνη δεν θα πάει να την βάλει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η βενζίνη, την οποία διαμαρτυρόμαστε στα 2 ευρώ την βάζουν οι παραγωγικές μονάδες της κοινωνίας…”.

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Φοίβου Κλαυδιανού, τον οποίο με κάθε ευκαιρία έσπευδε να χρωματίσει πολιτικά καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης, που απάντησε: “Και οι φτωχοί έχουν αμάξι. Ο κύριος Σκυλακάκης είπε μια ανοησία. Μα παλιό, μα φθηνό αμάξι και οι φτωχοί έχουν αμάξι και ειδικά οι οικογενειάρχες», με τον Άρη Πορτοσάλτε να αναφέρει πως τα λεγόμενά του συναδέλφου του είναι “Η επέλαση του λαϊκισμού”.

 

“Καύσιμα δεν βάζει ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί να βάλει, δυστυχώς δεν μπορεί να βάλει ο συνταξιούχος των 500 ευρώ. Δεν μπορεί. Παίρνει λεωφορείο, δεν μπορεί να μετακινηθεί σαν κι εμάς με το αυτοκίνητο ο άνθρωπος των 500 ευρώ. Η μάνα μου η συγχωρεμένη που έπαιρνε σύνταξη 500 ευρώ δεν είχε αυτοκίνητο, πώς να το πω δηλαδή;”, συμπλήρωσε στη συνέχεια.