Δεν είμαι τέρας. Αυτά λέει ο τύπος που έγινε διάσημος εξαπατώντας γυναίκες στο Tinder για να τους φάει εκατομμύρια. “Είμαι ένας απλός άνδρας, 31 ετών, που ήθελα να γνωρίσω γυναίκες στο Tinder” λέει στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Παρόλο που συνελήφθη στην Αθήνα και καταδικάστηκε για απάτη, κλοπή και πλαστογραφία και πέρασε πέντε μήνες στην φυλακή.

Ο Σιμόν Λεβιέβ, ο άνθρωπος με τα πολλά ψευδώνυμα, έπειθε γυναίκες ότι είναι γόνος ισραηλινής οικογένειας εμπόρων διαμαντιών με τεράστια περιουσία που γυρνούσε όλο τον κόσμο με το ιδιωτικό του τζετ, έμενε σε πεντάστερα και πάρταρε με μοντέλα. Αυτός ωστόσο πιστεύει ότι το Netflix κατασκεύασε μια ιστορία για να πουλήσει το ντοκιμαντέρ του. “Δεν είμαι απατεώνας, δεν είμαι ψεύτικος, δεν με ξέρουν και δεν μπορούν να με κρίνουν” δηλώνει στην τηλεοπτική συνέντευξη στο Inside Edition έχοντας στο πλευρό του το μοντέλο σύντροφό του Κατ Κόνλιν.

Στον Τύπο ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα που λένε ότι θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας εκπομπής, όπου  «οι γυναίκες θα ανταγωνίζονται για την αγάπη του». Να τον δούμε ως νέο Bachelor να τρελαθούμε. Σύμφωνα με το site Jezebel φαίνεται να εξαργυρώνει τη φήμη του προσπαθώντας να γίνει ο επόμενος μεγάλος γκουρού σχέσεων του Χόλιγουντ.

Έχει βρει γυναίκα μάνατζερ (διάσημη για τους απατεώνες που εκπροσωπεί), ξεκίνησε το podcast του και ετοιμάζει ριάλιτι. Τα θύματά του χρωστάνε ακόμη, έχουν λογαριασμό crowdfunding για να βρουν χρήματα για τα χρέη τους, τις χλευάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις θεωρούν χρυσοθήρες.Ο Λεβιέβ τις κατηγορεί για ασύστολα ψεύδη. Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε και ο Ευάγγελος Καραΐνδρος, συνήγορος στην Ελλάδα, λέγοντας πώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία ποινική δίωξη σε βάρος του σε καμία χώρα που να βασίζεται σε καταγγελία κάποιας γυναίκας, επισήμανε ότι ο ίδιος έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης κατά γυναικών, ζητώντας μόνο από δύο από αυτές ποσό 80.000 ευρώ για ηθική βλάβη και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο πως το δικηγορικό γραφείο του μετατράπηκε, όπως είπε, σε μπουτίκ ρούχων επώνυμων εταιρειών, όταν ο πελάτης του του ζήτησε ρούχα, αφού μπήκε στη φυλακή.